Maan werkt aan nieuwe muziek en geeft daarom geen festivalshows

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Maan werkt aan nieuwe muziek. Dat deelt de zangeres op Instagram. Om zich daarop te focussen treedt ze niet op tijdens festivals deze zomer. Na het lied Stiekem, dat de 27-jarige zangeres in 2022 uitbracht met Goldband, was het al even stil rondom de zangeres.

“Hebben jullie me gemist?” schrijft de zangeres, die deze week al haar Instagramfoto’s verwijderde. “Afgelopen tijd de vrijheid genomen om te zoeken en vinden wat ik wil gaan maken, mezelf herontdekken en af te tasten waar acht jaar muziek me heeft gebracht.”

Ze heeft gevonden wat ze zocht, vervolgt Maan. “Een new era, nieuwe muziek. Om komend jaar hieraan te werken ga ik geen festivalshows spelen deze zomer, zie jullie daarna weer. Stay tuned. #albumloading.” Ook laat de zangeres, voluit Maan de Steenwinkel, weten dat het goed met haar gaat. “Het gaat beter dan ooit, laat je door niks of niemand iets anders wijsmaken.”

Recent won Maan nog een Qmusic Top 40 Award voor Stiekem. Het nummer werd uitgeroepen tot Grootste Hit. Maan brak in 2016 door in Nederland door het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen. De zangeres heeft grote hits als Ze huilt maar ze lacht, Naar de maan en Niks is heilig op haar naam staan.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck