Maanden fitness van Máxima betaalt zich uit: ‘Strapless in avondjurk’

Fitness van Maxima betaalt zich uit
Door: Charlotte Wijnen
03-11-2022

Máxima heeft tijdens het staatsbezoek in Griekenland laten zien dat haar trainingen de afgelopen maanden zijn vruchten heeft afgeworpen. In de concertzaal van Athene verscheen ze in een prachtige avondjurk waar haar gespierde lichaam goed tot zijn recht kwam.

Willem-Alexander en Máxima waren de afgelopen drie dagen op staatsbezoek naar Griekenland. Op maandag en dinsdag was het koningspaar in Athene en op de laatste dag waren ze in Thessaloniki.

Opvallende avondjurk

Op dinsdag sloten ze het bezoek in Athene af in de Megaron Mousikis, de concertzaal van Athene, ter ere van de Griekse president Katerina Sakellaropoulou. Uiteraard had Máxima behoorlijk uitgepakt voor deze speciale gelegenheid. Ze koos voor een prachtige avondjurk in een bessentint. De jurk met één schouder onthulde één van haar armen, waardoor haar getrainde bovenarm goed te zien was.

Op de beelden is te zien dat Máxima de afgelopen maanden hard heeft getraind. Het doet velen denken aan de Spaanse koningin Letizia, die ook bekend staat als sportliefhebber. Ook zij kiest daarom vaak voor mouwloze outfits.

Meer DenD