Maandhoroscoop april 2021

Horoscoop April
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in je maandhoroscoop van april!

Ram

Je ervaart soms wat eenzaamheid in deze tijd. Probeer via de telefoon, e-mail of sociale media contact te zoeken met anderen. Dan voorkom je dat je helemaal stil valt. Kijk ook eens naar een nieuw te ontwikkelen hobby om je geest te verrijken. Een slepend conflict uit het verleden, komt in een volgende fase terecht. Dit bied perspectief voor de toekomst.  Tijd om negatieve gevoelens los te laten en je focussen op leukere dingen. 

Stier 

Deze periode ontbreekt het niet aan gesprekken om meer helderheid op werkgebied of binnen je relatie. Met een gezonde dosis humor kun jij de wereld aan. Richt je vooral op familie en vrienden. Je krijgt meer ruimte om je in je partner te verdiepen. En als je vrijgezel bent, dan beland je in een bijzondere situatie waarin je je meer bewust wordt van jezelf. Ga dit niet uit de weg, maar doe er je voordeel mee. 

Tweelingen 

Het belooft een goede maand voor jou te worden. Desondanks kun je met onverwachte situaties te maken krijgen. Door terug te blikken op de ontwikkelingen die je hebt gemaakt, kun je opnieuw koers bepalen. Het is een goed moment om ruzies uit te praten. Op relationeel of financieel gebied is het belangrijk om met anderen te praten over wat je bezighoudt. 

Kreeft 

Laat je niet ontmoedigen als plannen niet meteen doorgang hebben. Blijf kalm en doe je voordeel met jouw capaciteiten. Je bent ruimdenkend, avontuurlijk en weet als geen ander zaken nuchter te bekijken. Als je aan het werk bent, liggen misverstanden met collega’s in het verschiet. Prat daarover! Als je iets wilt veranderen aan je uiterlijk of interieur, dan is dit een gunstig moment om je daarop te richten. 

Leeuw 

Op het amoureuze vlak zijn veranderingen op komst. Probeer zoveel meer dan anders tijd door te brengen met je partner. Je ergert anderen met een soms wat eigengereide houding. Blijf open staan voor hun kritiek en pas waar nodig jouw gedrag aan. Een terloopse opmerking doet je pijn. Laat desondanks je humeur niet bederven en verlies de moed niet. Met bezigheden zoals wandelen en lezen, laat je het van je afglijden. 

Maagd 

Er is geharrewar in je vriendenkring. Wees verstandig en houd je afzijdig. Je mag natuurlijk wel jouw mening geven, maar alleen als erom wordt gevraagd. Ongevraagd commentaar zal je moeten bezuren. Als je aan het solliciteren bent, reken dan op stevige ondervragingen. Schrijf van tevoren op wat je wilt zeggen en vragen, dat scheelt een hoop kopzorgen. 

Weegschaal 

Je ontbreekt je niet aan power! Je valt op, ondanks dat je denkt dat je niet wordt opgemerkt. Een nieuwe studie of hobby dient zich aan.  Daar word je blij van. Het is tijd om afscheid te nemen van oude, ingesleten gewoonten. Laat je niet van koers brengen door opvattingen van derden. Het aanbreken van de lente is een geweldige tijd om nieuwe paden te bewandelen. 

Schorpioen 

Besef wat er kan gebeuren als je kritiekloos afgaat op wat anderen vinden. Doorgaans ben je zelf heel scherp, maar soms gebeurt het dat er iemand is die dominanter is dan jij. Valkuil kan zijn, dat je argeloos bent en erin meegaat wat die ander zegt. Slecht plan!  Vermoeidheid kan je opbreken omdat je agenda te vol is. Maak ruimte om creatief en alert te blijven. 

Boogschutter 

Het kan geen kwaad meer naar je gevoel te luisteren. Je bent veel wijzer dan je soms vermoed. Je zit deze tijd in een goede flow. Je staat bekend als een doener, maar zorg ervoor dat je af en toe ook gas terugneemt om te kijken waar je precies staat. Je denkt niet altijd voldoende na over je toekomst. Dat is jammer, want het is goed om ‘in het moment’ te leven, maar wel belangrijk om doelen te stellen. Anders dan roest je vast. 

Steenbok 

De wil om te worden bevrijdt van beperkingen, roept je. Je bent klaar om weer op volle kracht vooruit te gaan. Je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld. Het universum  geeft aan dat ongeleerde lessen blijven terugkomen als je ze niet onder ogen komt. Als je hebt begrepen wat de bedoeling is, zal je merken dat snel een aantal dromen kunnen worden waargemaakt. Geniet van dat moment. 

Waterman 

Trap even op de rem. Je hebt best veel van jezelf gevraagd de laatste tijd. Nu is het tijd om bij te tanken. Misschien heb je wat mensen tegen je in het harnas gejaagd. Daar mag hier en daar wat in relaties worden gerepareerd. Daarvoor hoef je overigens weinig inspanning te leveren. Mensen zien je graag. Je harde werken op school of op de werkvloer wordt gezien. Je krijgt een pluim! 

Vissen 

Geldzorgen liggen op de loer als je niet denkt om je uitgaven. Niet alleen omdat een lege bankrekening dreigt, maar ook een gebrek aan financiële veerkracht voor de toekomst. Houd daarnaast in de gaten dat je jezelf creatief gezien blijft prikkelen. Geestelijke ontwikkeling is ook heel belangrijk. Probeer een evenwicht tussen gevoel en verstand te creëren. Een bijzondere ontmoeting zet je aan het denken. 

Tags

HOROSCOOPMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck