Maandhoroscoop april 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van april!

Stier

Het gaat goed op je werk. Je ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten steeds meer. Collega’s hebben bewondering voor je en je raakt ook steeds meer gewend aan je huidige positie. Let wel op dat je niet te veel opgaat in je werk: houd de balans met thuis. Vergeet je gezin geen aandacht te schenken. Geld verdienen is belangrijk en leuk, maar niet als het ten koste van je relatie en/of gezinsleven gaat. 

Tweeling

Houd je biologische klok in de gaten, maar zorg ervoor dat je er niet te gespannen mee omgaat. Je kunt maar moeilijk verkroppen dat leeftijd gaat meespelen als je graag een gezin zou willen. Jouw teken uit de dierenriem is natuurlijk eigenwijs en, wat mensen vaak niet verwachten, in zichzelf zijn gekeerd. Nu wordt het toch echt wel tijd om er vaker op uit te trekken met vrienden.  

Kreeft

Spreek af en toe af met vertrouwelingen zodat je je verhaal kwijt kunt. Het is belangrijk en prettig om af en toe je verhaal kwijt te kunnen zonder dat je wordt veroordeeld. Vertel wat je drijft, wie je voorbeelden zijn, waarom dat zo is en waarom je soms tijdenlang weinig van je laat horen. Dat is voor de ander ook fijn en kan helpen om de lucht te klaren. Denk wel om je eetpatroon: laat wat vaker het zout staan! 

Leeuw

Een vrolijke periode is voor je aangebroken. Zowel thuis als op het werk loopt alles als een zonnetje. Hoewel je niets hebt te klagen, ligt er wel een conflict in jouw omgeving op de loer. Pas op dat je niet wordt betrokken bij deze burenruzie, of het gesteggel binnen je kennissenkring. Het lijkt er namelijk op dat je wat te goed van vertrouwen kunt zijn en dat kan verkeerd worden uitgelegd.  

Maagd

Wat geweldig dat de poorten tot vernieuwing voor je openstaan! Eindelijk gaan een aantal diepgekoesterde wensen, zoals een verandering naar een dynamischere carrière, in vervulling. Ook een verbouwing van je huis komt eindelijk in een stroomversnelling. Je hebt weer het gevoel dat je leeft, dat je meetelt. Vergeet niet dat jij het zelf was die deze grote verandering in jouw leven hebt mogelijk gemaakt! 

Weegschaal

Het huishoudboekje moet wat scherper in de gaten worden gehouden! Helemaal als je partner ook graag het geld laat rollen. Niet alleen zorgt een te kort aan centen voor stress binnen de relatie, ook kan het frustreren dat je niet kunt kopen wat je wilt. Op het werk loopt alles gesmeerd. Je collega’s zien je graag en vertrouwen op je deskundigheid. Als harde werker is het wel fijn als je je grenzen goed blijft bewaken.  

Schorpioen

Leve de liefde! Eindelijk heb je een bestemming gevonden om te overladen met jouw passie en aandacht. Dat maakt je intens gelukkig. De afgelopen tijd was het allemaal niet helemaal zoals je had gehoopt, maar niet getreurd want het tij is gekeerd. Omdat je rotsvast vertrouwen hebt in een goede afloop en dat dingen gaan zoals het moet gaan, ben je over je verdriet heen gestapt. Je kon daardoor een krachtig signaal uitzenden naar het universum. Dat wordt nu beloond! 

Boogschutter

Het is niet altijd even eenvoudig deze periode. Het contact met vrienden en familie verloopt wat stroever dan je zou willen. Als je daarin verandering wilt, zul je je meer open moeten stellen. Laat ook vaker en duidelijker zien wat het met jou doet als er ontwikkelingen zijn die je onprettig vindt. De buitenwereld kan nu eenmaal niet raden wat er in je omgaat. Je zal zien dat de onderlinge verhoudingen ervan opknappen als je meer praat en jezelf bloot durft te geven. 

Steenbok

Deze periode vraagt erom dat je je meer verdiept in serieuze aangelegenheden. Kijk niet alleen naar oppervlakkige televisieshows, maar kies vaker voor een documentaire waarvan je wat kunt leren. En ervaar je onrecht? Zorg er dan wel voor dat je je niet laat meevoeren door je emoties. Voor je het weet, loopt het uit op een ordinaire scheldpartij waar niemand wat aan heeft! 

Waterman

Maak plannen! Begin een studie, een eigen bedrijf of wissel van baan. Ook een wens om een lange reis te maken kan in deze periode worden verwezenlijkt. Alle lichten staan dit voorjaar op groen. Op alle vlakken zoals de liefde en op zakelijk vlak zul je zien dat het voor jou nauwelijks stuk kan. Ook is het belangrijk om uiting te geven aan je creativiteit door middel van schilderen, bloemschikken of bijvoorbeeld tekenen. 

Vissen

Niemand hoeft je te vertellen dat je relatie in de gevarenzone verkeert. Nu wordt duidelijk dat jij en je partner eerder hadden moeten beginnen met praten over jullie ongerief. Ondertussen zijn er kapers op de kust verschenen. Nu komt het erop aan hoe sterk jullie liefde is en hoe groot de wil om te vechten voor alles wat jullie samen bereikten nog is. Bied elkaar ruimte maar blijf in gesprek. Probeer de draad weer op te pakken. 

Ram

Het valt niet mee om de hand op de knip te houden. Toch is het deze periode verstandig om om de uitgaven te denken. Geef de familie van je partner wat vaker aandacht, want om de band goed te houden, moet je niet van ze vervreemden. Trek er vaker een dagje op uit met je partner, dat doet je relatie goed. Zorg wel dat je in de gaten houdt wat je zoal eet en drinkt;  overgewicht gaat er lastig weer vanaf!  

Tags

2022APRILHOROSCOOPMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck