Maandhoroscoop augustus 2021

Horoscoop Augustus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van augustus!

Leeuw

Je kunt deze tijd niet zo goed tegen de grapjes van je geliefde. Maar hoe meer je dit laat merken, hoe leuker het voor hem of haar is om ermee door te gaan. Laat het langs je rug afglijden. Op het werk ga je nog sneller dan het licht. Dat is wel eens moeilijk voor anderen. Toch kun je deze periode rekenen op hun inzet. Er wordt een zwaar beroep gedaan op je rechtvaardigheidsgevoel. Houd voet bij stuk, daarmee help je iemand. 

Maagd

Deze maand staan de sterren goed wat betreft gezelligheid en ontspanning. Jullie maken meer tijd voor elkaar vrij en dat komt je liefdesrelatie ten goede. Je hebt een oude periode afgesloten en wordt nu volgestort met nieuwe indrukken. Daarvan geniet je enorm. Je moeite om te sparen werpt vruchten af. Er is geen enkel spatje zorg als het gaat om de financiën.  

Weegschaal

Je bent toe om er een paar dagen tussenuit te gaan en daarvoor heb je graag wat geld over. Zoek naar iets waar je helemaal in de watten wordt gelegd, dat heb je verdient. Let wel op wat je er in een onbewaakt moment allemaal uitflapt. Niet iedereen weet jouw woorden op juiste waarde te schatten en voor je het weet, help je onterecht speculaties de wereld in. 

Schorpioen

Blijf tijd vrijmaken voor de mensen die belangrijk voor je zijn. Een financiële meevaller zorgt voor wat lucht op de balans. Dit kan je goed gebruiken! Op het werk ben je soms wat meegaand en dan hebben collega’s de neiging je te onderschatten. Maar als je het zat bent, laat je ineens je gif zien en deel je een flinke prik uit. Praat daarna met alle partijen.  

Boogschutter

Als je partner een beetje zuur kijkt, trek het je dan niet meteen aan. Wellicht is er iets anders dat geen betrekking heeft op jou. Je gaat nieuwe mensen ontmoeten en met een persoon klikt het, op een vriendschappelijke manier, in het bijzonder. Hij of zij voelt als een oude bekende en misschien is het ook wel zo dat jullie in een ander leven al eens met elkaar te maken hebben gehad. 

Steenbok

Je weet exact de juiste woorden te vinden om je geliefde te kalmeren of gelukkig te maken. Het is een goede tijd om plannen te maken met vrienden en familie. Dat kan zowel in de privésfeer als op zakelijk vlak. Bepaalde zaken in en om het huis ergeren je al een tijdje. Pak het aan en maak het naar je zin in plaats van blijven hangen in ongenoegen. 

Waterman

Jaloezie speelt op. Je gunt je kersverse liefde heus wel zijn of haar vriendschappen, maar je vindt het prettig om zeker te weten dat jij de leukste bent. Met je mooiste glimlach weet jij klusjes gedaan te krijgen door anderen waarin ze eigenlijk helemaal geen zin hebben. Door de juiste woorden en intonatie weet je ze moeiteloos te overtuigen. Doe er wel iets voor terug, anders overspeel je je hand. 

Vissen

Dankzij je enorme creativiteit weet je geld te besparen. Het is voor jou een koud kunstje om goedkopere oplossingen te vinden en zelf dingen aan te pakken. Je neemt deze tijd geen blad voor de mond. Zorg wel voor een goede balans tussen hoofd en hart. Anders nemen je emoties nemen de overhand en dan schiet je je doel voorbij. 

Ram

Je partner krijgt stof tot nadenken van je. Iets minder zwaar op de hand mag je best zijn, anders leg je onbedoeld een bom onder je relatie. Na een jaar van hard werken, ben je echt toe aan vakantie. Blijf echter wel tot het einde aan toe nauwkeurig. Als je onzeker bent over een stap die je graag zou nemen (bijvoorbeeld het starten van een nieuwe opleiding of veranderen van baan), is dit de uitgelezen tijd om je meer zelfverzekerd te voelen. 

Stier

Spreek sneller uit wat je denkt en voelt. Na al die tijd ben je nog steeds een raadsel voor je geliefde. Een beetje mysterieus mag best, maar je moet het ook weer niet overdrijven. Dagdromen komt niet in je woordenboek voor. Jij houdt van actie. Tijd om nieuwe plannen te maken en nieuwe doelen te stellen. Zo zet je de eerste stappen op een nieuw pad dat je gaat bewandelen. 

Tweeling

Onnadenkend gedrag kan je aardig in de problemen brengen. Bedenk van tevoren tot in detail wat je graag wilt en op welke manier. Onderneem dan pas stappen. Een onverwachte gebeurtenis zet je wereld op zijn kop. Waar anderen hierdoor uit balans zouden raken, ervaar jij het vooral als teken om in beweging te komen. Let ook op je uitgaven, die gaan harder dan je denkt. 

Vissen

Hoewel je wat geïrriteerd bent door iets wat je geliefde vindt of zegt, het is het je niet waard om ruzie over te maken.  Heel verstandig, je kunt niet op alle slakken zout leggen. Op werkgebied mag je stoppen met twijfelen aan jezelf. Je hebt allang al bewezen wat je kunt. Je hoeft jezelf dan ook niet beter voor te doen dan je bent. Jouw kwaliteiten worden op jouw werkvloer zichtbaarder. 

Tags

AUGUSTUSHOROSCOOPMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck