Maandhoroscoop augustus 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van augustus!

Leeuw

Een nieuwe periode breekt aan, Leeuw! Verstandig zou zijn om alles wat meer op z’n beloop te laten. Je kunt eenvoudigweg geen vat krijgen op alle gebeurtenissen in het leven en voor vele gebeurtenissen is de blauwdruk al voor je geboorte geschreven. Vertrouw erop dat alles gaat, zoals het moet en spreek je doelen hardop uit door middel van affirmaties. Alles wat is, heb je zelf gecreëerd. Dat geldt ook voor alles wat ontbreekt. 

Maagd

Gedachten kunnen waarheid worden, dus laat het doemdenken achterwege. Durf onbezorgd en vol vertrouwen te zijn. Er komt meer balans in je leven zonder dat je krampachtig hebt geprobeerd dat voor elkaar te krijgen. Een van de wetten van het universum is: trek aan waaraan je behoefte hebt. Laat jouw wensen zich manifesteren. De sterren voorspellen een verandering in je leven. Grijp de kansen die komen met beide handen aan. Je zult er geen spijt van krijgen! 

Weegschaal

Houd deze periode de weegschaal goed in de gaten. Niet alleen wat je gewicht betreft, maar ook wat betreft je geestelijke stabiliteit. Gezonde voeding maakt ook een belangrijk deel uit van mentale gezondheid. Neem zo veel mogelijk vitamines en beweeg regelmatig, maar sloof je niet uit. Daaraan heeft je lichaam niets, het kost je alleen een hoop energie en kracht. Het gaat om de easy flow, waaraan je het meeste hebt. 

Schorpioen

Wat heb jij hard gewerkt de voorbije tijd! Bent zorgzaam voor anderen, maar bent geneigd jezelf wat te vergeten. Nu wordt het weer tijd om meer aandacht voor jezelf te hebben. Neem op tijd gas terug, voed je lichaam fruit en groenten en laat koolhydraten zoveel mogelijk achterwege. Trek er op uit met mensen die je graag om je heen hebt. Mediteer een paar keer per week om in je kracht te blijven. 

Boogschutter

Wat een positieve power heb jij! Pessimisme bestaat voor jou niet. Dit is het uitgelezen moment om taken waar je tegenop ziet aan te pakken. Deze maand staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling en het invoelen van de diepere laag in je ziel. Het resultaat zal zijn dat je meer in balans komt en dat gaan mensen om je zien. Vertrouw op je innerlijke kracht en ga ervoor, onbevreesd. 

Steenbok

Je krijgt een kans jezelf te bewijzen. Leg de lat daarbij echter niet te hoog, maar besef dat het voldoende is om je doel te behalen. Verlies ook je familie en vrienden niet uit het oog. Zij zijn een waardevolle toevoeging op het leven en zorgen ervoor dat de aandacht niet alleen maar uitgaat naar werk of studie. Zij maken je leven de moeite waard, getallen doen dat niet of nauwelijks. Die zijn slechts koud en kil. 

Waterman

Een langverloren vriendschap wordt spontaan nieuw leven ingeblazen. Toeval bestaat niet en daarom kun je er ook een diepere betekenis aan ontlenen. Het kan zijn dat je oude gevoelskwesties opnieuw mag doormaken om er vervolgens met meer afstand naar te kijken en je het zo met voldoening kan afsluiten. Het maakt niet uit wat er naar boven komt: laat het toe en trek er lering uit. Daarna kun je met minder ballast de toekomst in. 

Vissen

Je anders zo rijke creativiteit kan wat tegenvallen. Daar waar je anders grenzenloos optimistisch bent, sta je deze tijd perplex van machteloosheid. Besef dat uit elke situatie is iets positiefs is te halen. Ook kun je besluiten het anders aan te gaan vliegen. Wees niet te angstig om iets dat in de kern niet goed is, achter je te laten. Achtervolgen demonen uit je verleden je? Regressietherapie kan een goede manier zijn om je te helpen. 

Ram

Eindelijk komt er schot in een situatie die je allang beu bent. De tijd voor persoonlijke groei is aangebroken. Je gaat jezelf verrassen door andere keuzes te maken. Laat het verleden rusten en stel nieuwe doelen om naartoe te werken. Dat kan soms wat eenzaam en vooral kwetsbaar voelen, alsof je naakt op een podium staat. Maar kijk er wat verstandelijker naar en relativeer je gevoelens. Er valt nog veel te leren als je deze horde hebt genomen.  

Stier

Ambitie wordt beloond in deze nazomer, je inspanningen om te veranderen en een stapje verder te komen, zullen vruchten afwerpen. Hoewel je die overtuiging misschien niet altijd hebt: als de tijd rijp is, komt er verandering.  Is de stap eenmaal genomen, dan vloeit je onzekerheid als vanzelf weg. Je krijgt de kans om koers te bepalen en zult vaak merken dat je gidsen uit vroeger tijden te hulp zullen schieten. Zij ondersteunen je in je spirituele reis. 

Tweelingen

Alsof je vleugels hebt op je hielen. Zo tuimel jij deze maand door het leven. Het is de ideale tijd om je idealen na te jagen, want je zult veel verwezenlijkt zien worden. Het universum heeft luid en duidelijk van je gehoord wat je in je diepste kern verlangt, en omdat je op de juiste koers zit, zal je gehoor vinden. Toch een beetje extra positieve energie nodig? Leg edelstenen en/of mineralen een nacht in het maanlicht en draag de steen overdag bij je. 

Kreeft

Deze tijd is uitermate geschikt om gas terug te nemen en je leven onder de loep te leggen. Waar ligt je hart? Welke verwachtingen en verlangens koester je? En: op welke manier kun je je ziel meer gehoord laten worden? Elke keuze die vanuit een diepe overtuiging dat het bij je hoort, wordt gemaakt, zal de juiste zijn. Ook al pakt dat in eerste instantie misschien niet direct uit hoe je had verwacht. Zie de diepere laag, de les die mag worden geleerd en die bijdraagt aan het bereiken van je eindbestemming. 

Tags

AUGUSTUSHOROSCOOPLIFESTYLEMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck