Maandhoroscoop augustus 2023

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van augustus!

Leeuw

Avontuur en groei wachten op jou, Leeuw! Sta deze maand in de schijnwerpers op het werk, toon je leiderschapskwaliteiten en creëer kansen voor jezelf. Er is passie en verdieping in de liefde, met veelbelovende mogelijkheden voor nieuwe romantische connecties als je single bent. Laat je hart spreken en zet een grote streep door je liefdesverleden en alle (negatieve) emoties die daaraan zijn verbonden. Dat geeft ruimte voor het onverwachte om toe te slaan!  

Maagd

Maagd, maak je klaar om uit je comfortzone te stappen. Ondanks je normale routine, heb je nu de drang om op avontuur te gaan. Wees niet bang om risico’s te nemen, want dit is het moment om jezelf te laten zien en je talenten te benutten. Er is werkelijk niets dat je in de weg staat, behalve misschien je eigen angsten en onzekerheden. Maar laat dat je niet weerhouden om boven het maaiveld uit te steken.  

Weegschaal

Richt je de komende weken op het vinden van balans in alle aspecten van je leven: relaties, werk en innerlijke rust. Vertrouw op je intuïtie bij het nemen van beslissingen en laat je leiden door je gevoel voor rechtvaardigheid. Wees open voor nieuwe verbindingen en creëer een omgeving van kalmte en harmonie om je heen. Sluit de deur voor alles wat je rust verstoort en je zult merken dat je beter slaapt en je welzijn verbetert. 

Schorpioen

Zorg goed voor jezelf, Schorpioen. Luister naar je lichaam en zoek naar evenwicht in je leven. Laat je intuïtie je gids zijn bij het maken van gezonde keuzes. Ontdek nieuwe manieren om te ontspannen en stress te verminderen. Wees liefdevol en geduldig met jezelf, zodat je niet terugvalt in oude, ongezonde gewoonten. Zet je welzijn op de eerste plaats en maak van je gezondheid een prioriteit. Zo straal je en geniet je ten volle van het leven. 

Boogschutter

Verleg je grenzen, Boogschutter! Trek je avontuurlijke schoenen aan en pak elke vrije minuut die je pakken kunt. Laat je nieuwsgierigheid je leiden naar onbekende plekken en bijzondere ervaringen. Vergeet niet om te genieten van elk moment en je open te stellen voor de verrassingen die op je pad komen. Deze avonturen zullen je perspectief verbreden en waardevolle inzichten brengen. Het is ook de ideale tijd om nieuwe vriendschappen te sluiten en je pijlen van de liefde af te schieten.  

Steenbok

Grijp deze vruchtbare periodes om te knallen! Stel ambitieuze doelen en ga er vol voor. Met focus en vastberadenheid kun je bergen verzetten. Toon je leiderschapskwaliteiten en neem het voortouw op je werk. Financieel liggen er gunstige mogelijkheden voor het oprapen, dus durf risico’s te nemen. Geniet van de successen die je behaalt en vier je prestaties in stijl. Het is jouw tijd om te schitteren en je talenten te laten zien! 

Waterman

Laat je niet langer beperken door de verwachtingen van anderen, maar volg je eigen intuïtie en passies. Jij hebt de kracht om verandering teweeg te brengen en nieuwe ideeën te introduceren. Sta open voor boeiende vriendschappen en connecties die je helpen groeien. Vertrouw op je innerlijke kracht en blijf trouw aan je eigen visie. Het is jouw tijd om te stralen en deze zomer te genieten van een welverdiende vakantie.  

Vissen

Neem afscheid van wat je niet langer dient en omarm het avontuur van het leven. Volg je innerlijke kompas en laat je verrassen door nieuwe inzichten. Vertrouw op het universum dat het je leidt naar de juiste plek op het juiste moment. Laat je creativiteit en gevoeligheid tot bloei komen en ontdek nieuwe mogelijkheden en diepere verbindingen. Geniet met volle teugen van de magie die in deze periode aanwezig is. 

Ram

Volg je passie en zet vol energie in op wat je echt wilt bereiken. Wees moedig en durf risico’s te nemen, want nu is het moment om je dromen na te streven. Je zult ontdekken dat je de kracht bezit om obstakels te overwinnen en successen te behalen. In de liefde kunnen de dingen anders lopen dan verwacht, maar blijf openstaan voor nieuwe mogelijkheden en kansen. De liefde hangt in de lucht deze zomer!

Stier

Zorg voor een ontspannen en harmonieuze omgeving om je heen en koester de waardevolle relaties in je leven. Geniet van de simpele genoegens van het leven, zoals lekker eten, kunst en de schoonheid van de natuur. Durf ook je financiën in balans te brengen en te investeren in zaken die waarde toevoegen aan je leven. Focus op overvloed in plaats van tekort en laat je verrassen door wat de sterren voor je in petto hebben. 

Tweelingen

Deze periode vraagt om communicatie en verbinding. Wees nieuwsgierig en ruimdenkend, en geniet van boeiende gesprekken en interacties met anderen.. Wees niet bang om je stem te laten horen en je mening te delen. Sociale activiteiten en evenementen kunnen leiden tot nieuwe vriendschappen en waardevolle contacten. Blijf flexibel en pas je aan veranderende situaties aan. Geniet van de veelzijdigheid die het leven te bieden heeft en laat je niet van de wijs brengen door anderen. 

Kreeft

Volg je hart en vertrouw op je gevoel bij belangrijke keuzes. Je zult merken dat je een sterkere band opbouwt met de mensen om je heen en dat anderen je waarderen om je inlevingsvermogen en zorgzaamheid. Neem de tijd om naar anderen te luisteren en hen liefdevol te ondersteunen. Je bent een waardevolle vriend en een bron van troost. Blijf dicht bij jezelf en geniet van de bijzondere banden die je opbouwt. 

Tags

MAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck