Maandhoroscoop december 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van december!

Maagd

De bescheiden en Maagd zoals we die kennen, windt er deze maand geen doekjes om. Nobody puts baby in the corner! Daadkrachtig handelen kan een interessante deal, of zelfs een romantische match, opleveren. Verslap niet, zo haal je er het maximale uit, vooral rondom de feestdagen.  

Weegschaal

Je emoties schieten deze periode alle kanten op. Opgekropte stress en spanning proberen een weg naar buiten te vinden, Geef je eraan over, het is tijd om los te laten. De opluchting zal enorm zijn en er ontstaat ruimte voor nieuw geluk. In de liefde, maar ook op carrièregebied.  

Schorpioen

Onzekerheden op liefdesgebied voeren de boventoon en die blijken maar moeilijk op te lossen. Een open en eerlijk gesprek zal jullie allebei goed doen. Probeer niet meteen in de verdediging te schieten, maar luister aandachtig. Misschien heeft de ander wel een punt? 

Boogschutter

Je optimisme is een mooie eigenschap, maar verlies de realiteit niet uit het oog. Gebruik je gevoel én je verstand. Dan kan een grote droom werkelijkheid worden komend jaar. Een onverwachte meevaller trekt de financiën weer een beetje recht. Wees dankbaar, dan zul je nog meer cadeautjes van het universum krijgen.  

Steenbok

Hoewel je het liefst je eigen plan trekt, is het zaak om deze maand de wijze raad van een familielid op te volgen. Eerder dit jaar liet je een fantastische kans liggen doordat je je bokkenpruik op had, maar het is nog niet te laat om toe te happen! Wees alleen niet te gretig, maar speel het spel losjes mee.  

Waterman 

Vermijd impulsaankopen die je uit verveling doet. Zeker wanneer je een krap budget hebt. Een wandeling in de buitenlucht kost niets en brengt helderheid in je hoofd. Je hebt flink wat tegenslag gehad, maar daar ben je sterker uitgekomen. Complimenten, Waterman! De kerstengelen zijn je goedgezind, dus maak er een feestje van.  

Vissen 

Op de valreep ontmoet je dit jaar nog een bijzonder persoon, die vrolijkheid en avontuur in je leven brengt. En misschien wel de nodige vlinders! Stel jezelf ervoor open. Dan kan het een levenslange relatie opleveren. Wees niet bang om de connectie aan te gaan, ondanks negatieve ervaringen in het verleden. Go with the flow!  

Ram

Probeer de moed erin te houden beste Ram, ook al heb je flink wat te verstouwen gehad. Een positieve houding veroorzaakt een kettingreactie van gedachten en gebeurtenissen die tot verrassende uitkomsten leiden. Maak je huis extra gezellig deze maand en ga los met de kerstversiering!  

Stier

Beste Stier, je sluit het jaar af met hernieuwde energie en volop ideeën. Dit is het juist moment om je te laten inspireren door een goed boek of een podcast over liefde, geluk en vriendschap. Het zal je net dat ene duwtje in de rug geven. Je hebt het verdiend! 

Tweelingen

Het is de hoogste tijd om bepaalde plaatsen, mensen of gewoontes achter je te laten. Knip die navelstreng door en je zult de kracht van afscheid ervaren. Volg je intuïtie, niet de goedbedoelde adviezen van anderen. Dan kun je pas echt bloeien. Geniet van de winterpret, ook al hou je niet van de kou. 

Kreeft

Besteed aandacht aan je (mentale) gezondheid, beste Kreeft. Je hebt hier nu lang genoeg in stilte mee rondgelopen. Hulp vragen is geen teken van zwakte, maar juist een dappere stap. Je zult zien dat er genoeg dierbaren voor je klaarstaan. Nodig ze uit om te komen eten en vier het leven met ze.  

Leeuw

Het verschil tussen het oprecht uiten van je emoties en er een drama van maken, blijft een kleine uitdaging, beste Leeuw. Ga hiermee aan het werk om rust en harmonie te creëren, thuis en op de werkvloer. Houd op met brullen, dan zul je stralen. Heb je wat bij te leggen? Gooi je kookkunsten in de strijd! Liefde gaat tenslotte door de maag…  

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck