Maandhoroscoop februari 2023

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van februari!

Maagd  

Je zit lekker in je vel en daar heb je alle reden toe. Je geniet van het leven en neemt niets als vanzelfsprekend. De aandacht die je krijgt van je familie draagt zeker bij aan jou levensvreugd. Laat het geld zo nu en dan lekker rollen. Na al dat bezuinigen is het tijd om te genieten en anderen daarin te laten meedelen. De single Maagd mag zich best wat meer laten zien en horen, want jij mag er zijn.  

Weegschaal  

Je hebt even op gang moeten komen dit jaar, maar inmiddels loopt alles op rolletjes. Je hebt de afgelopen tijd veel zaken aangepakt, maar hier en daar moet je echt nog even de punten op de i zetten. Qua romantiek kan de single Weegschaal het beter even kalm aan doen; de sterren staan niet heel gunstig. Een verrassing dient zich aan en dat is zeer welkom. Denk aan een bonus of een vakantie-uitje.  

Schorpioen

 Jij weet telkens weer om de mensen in jouw omgeving een hart onder de riem te steken. Loop jezelf echter niet voorbij. Weet dat je partner altijd voor jou klaarstaat en durf wat meer op hem/haar te leunen. Een familielid kan met nieuws kunnen komen waar je blij verrast door wordt – hier zit jij al geruime tijd op te wachten. De single Schorpioen is gewild, maar of die romantiek van lange duur is, is de vraag.       

Boogschutter

 Het was een periode van ‘lange leve de lol’, maar nu is het tijd om wat serieuzer in het leven te staan. Regel nu eindelijk je financiën en leg geld opzij voor die ene grote aankoop waar je al zolang naar hunkert. Thuis verloopt alles zeer harmonieus, maar beschouw dat niet als vanzelfsprekend. Een kleine attentie doet soms wonderen. Waar de single Boogschutter zijn pijlen ook op richt, hij schiet vaak raak.  

Steenbok

Heb nog even geduld, de tijd van het grote genieten komt steeds dichterbij. Besteed de komende periode wat meer aandacht aan dat ene project. Je hebt het heel lang voor je uitgeschoven, maar het is nu tijd om het af te ronden. Wacht nog even met het doen van grote uitgaven die niet per se noodzakelijk zijn. De single Steenbok krijgt veel aandacht en het is zaak om het kaf van het koren te scheiden.   

Waterman 

Je voelt je niet alleen gewaardeerd, je wordt het ook echt. En dat is terecht. Je zit lekker in je vel en dat straal je ook uit. Mensen zoeken jouw gezelschap en dat leidt tot kansen. Zowel zakelijk als privé en romantisch. Je wordt gezien! Voor de single Waterman ligt de liefde voor het oprapen. Maar pas op, ga niet al te lichtzinnig met andermans gevoelig om, want dat zou tot brokken kunnen leiden. 

Vissen

Soms bekruipt je het gevoel dat alles tegenzit, maar dat is natuurlijk niet waar. Tel je zegeningen en focus je op die zaken die wél voorspoedig verlopen. Dit is de tijd om aan die verre reis te denken die al langer op het verlanglijstje staat. Zorg ervoor dat je huishoudboekje op orde is, dat brengt rust. Voor single Vissen liggen er kansen in het verschiet, maar het is belangrijk om niet te hard van stapel te lopen.  

Ram

Jij hebt overduidelijk zin in het leven. Je bruist van de energie en voelt je jonger en vitaler dan je in werkelijkheid misschien bent. Neem af en toe rust en kijk dan eens goed in spiegel, beste Ram. Loop je jezelf niet voorbij? In de liefde kun jij je veel permitteren, maar houd eens wat vaker rekening met de ander. Dat geldt zeker ook voor de single Ram die hooggespannen verwachtingen heeft van de liefde. 

Stier

De komende periode staat in het teken van hartstocht en passie. Dompel je erin onder en geniet ervan, want de kans is groot dat dit niet blijvend is. Financieel zit je in een rustige periode; je hebt je zaakjes goed voor elkaar en op je werk verloopt alles naar wens. Wees wel op je hoede voor die persoon die opeens veel contact met je zoekt, zijn/haar beweegredenen zouden weleens minder zuiver kunnen zijn. 

Tweelingen

Je wilt de dagelijkse sleur doorbreken, dus wat let je? Hak de knoop nu eindelijk eens door: dus ga naar de sportschool, begin met die studie of boek die droomreis. Het avontuur lonkt en biedt kansen, zowel voor wat betreft jouw carrière als in de romantiek. Single Tweelingen kunnen de tijd van hun leven hebben, mits ze daarvoor openstaan en bereid zijn om uit hun ‘luie stoel’ te komen.  

Kreeft 

Je krabbelt in financieel opzicht langzaam maar zeker overeind. Nog belangrijker: je zit goed in je vel. Het leven lacht je toe en lijkt een feestje. Die levensvreugd straal je ook uit en daardoor lijkt de wereld jou te willen omarmen. Laat dat toe en geniet van de aandacht. De single Kreeft is dezer dagen onweerstaanbaar! Proef en geniet van de liefde. Die verre reis komt langzaam maar zeker dichterbij.  

Leeuw

Het was een prachtig avontuur, maar je staat inmiddels weer met beide voeten op de grond. Stiekem heb je altijd geweten dat het niet voor altijd zou zijn en dus ben je nu volop bezig met je toekomst. Als je het goed aanpakt, biedt die toekomt prachtige kansen. Zowel in de liefde als op het werk dienen zich grote kansen aan. Aan jou de taak om die kansen te herkennen en aan te grijpen.    

Tags

2023HOROSCOOPLIFESTYLEMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck