Maandhoroscoop januari 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van januari!

Steenbok 

Een nieuw jaar, nieuwe kansen beste Steenbok! Een goed voornemen kan zijn om dit jaar de zaken iets meer op z’n beloop te laten. Je kunt eenvoudigweg geen vat krijgen op alle gebeurtenissen in jouw leven. Vertrouw erop dat het leven gaat, zoals het moet gaan en spreek je intenties uit in woorden, of zet ze op papier. Gedachten kunnen waarheid worden, dus laat het doemdenken achterwege. Wees onbezorgd en vol vertrouwen.  

Waterman 

Je gaat de vruchten plukken van de liefdesrelatie waarin je afgelopen jaar veel tijd en energie in hebt gestoken. Er is meer balans gekomen in de privésfeer en zo heb je ervaren hoe het is om stabiliteit te creëren zonder je al te veel in te spannen en zaken af te dwingen. In de sterren staat te lezen dat een nieuwe situatie op woon- en/of werkgebied zit aan te komen. Scherp als je bent, mis je weinig kansen, maar voor deze geldt: pak ‘m als-ie op je pad komt! 

Vissen

Houd de gezondheid goed in de gaten, deze periode. Neem zo veel mogelijk vitamines en vergeet niet regelmatig te bewegen. Dat laatste hoeft overigens niet in een bloedverziekend hoog tempo te gaan, maar kan juist op een rustiger manier verlopen. Fanatiek als je kunt zijn, wil je jezelf in deze tijd van het jaar niet uitputten. Daaraan heeft je lichaam niets. Blijf ook voor je gezin openstaan voor gesprekken. Met een open mind kun je eventuele gevoelens van ongenoegen wegnemen.  

Ram

Wat heb jij hard gewerkt afgelopen jaar! Je hebt zo goed en zo kwaad als het ging gezorgd voor de mensen om je heen, maar nu wordt het tijd dat je zelf weer wat aandacht krijgt. Neem op tijd je rust, eet gezond en ga niet stilzitten. Ga er eens op uit met een ander dan de mensen voor wie je je zo hebt ingespannen. Blijf in gesprek met mensen die je kunnen helpen om zelf in je kracht te blijven en maak eventueel gebruik van meditatie-oefeningen. 

Stier

Wat een kracht straal jij uit. Blue Monday bestaat voor jou niet! Dit is een moment waarop je de zaadjes die je eerder hebt geplant, zodat ze in het voorjaar tot bloei kunnen komen. Dit nieuwe jaar staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling en verrijking van de geest. Precies dat waar je al een tijdje naar hunkert. Mensen om je heen gaan eindelijk de kwaliteiten zien, die je al je hele leven hebt. Kennelijk ben je in staat geweest om over je eigen schaduw te springen en al je kleuren te laten zien. Mooi! 

Tweeling 

Dit jaar staat in het teken van jezelf bewijzen. Dat kan op verschillende manieren zijn: door een examen te halen voor een opleiding die je volgt of een voertuig dat je wilt gaan besturen. Leg de lat daarbij niet op een wolkenkrabber, maar besef dat een voldoende goed genoeg is om je doel te behalen, Vergeet niet dat je sociale leven minstens zo waardevol is als het behalen van papieren. Zonder de mensen om je heen, die ertoe doen, is het minder belangrijk om te presteren.  

Kreeft 

Een langverloren contact wordt opeens nieuw leven ingeblazen. Dat is geen toeval, maar is nodig voor jou om oud zeer af te sluiten. Je zult herinneringen kunnen krijgen die je een onaangenaam gevoel geven. Laat het toe, verwerk het en probeer constructief te kijken naar de les die in deze hernieuwde kennismaking ligt besloten. Pas als de les is geleerd, zul je het achter je kunnen laten en ga je openstaan voor nieuwe impulsen. 

Leeuw 

Je onuitputtelijke creativiteit kan je wat in de steek laten. Daar waar je normaal gesproken wel een positieve draai kunt geven aan tegenvallende zaken, sta je nu even voor je gevoel met je rug tegen de muur. Besef dat daar waar een deur sluit, een raampje opent. Uit elke situatie is iets positiefs te halen. Ook kun je besluiten het over een heel andere boeg te gaan gooien. Wees niet te trots om iets dat in de basis niet goed is, achter je te laten. 

Maagd

Eindelijk komt er schot in de zaak waar je al zo lang voor vecht. De tijd voor zelfontplooiing is aangebroken. Je gaat jezelf uitdagen en nieuwe wegen bewandelen. Een oude situatie is doorleefd en vraagt om het vormgeven van een nieuw doel in je leven. Je kunt het gevoel krijgen dat je jezelf voor de leeuwen werpt, maar dat is niet erg. Er valt nog genoeg te leren en de wereld te laten zien wat je allemaal in je mars hebt! 

Weegschaal

Ambitie wordt werkelijkheid in dit nieuwe jaar, je inspanningen om te veranderen en hogerop te komen worden beloond. Zelfverzekerdheid is bij jou niet direct een eigenschap die in jou verankerd zit, want een Weegschaal wikt en weegt vaak totdat-ie een ons weegt. Maar van onzekerheid is niets te bekennen. Ga recht op je doel af en je zult merken dat je geen strobreed in de weg wordt gelegd om je dromen te verwezenlijken. 

Schorpioen 

Je eigen ontwikkeling kent geen grenzen. Als een komeet jaag je je idealen na en dat doe je goed. Het universum geeft ruimbaan aan je ambities, want je zit op het goede spoor. Vooral technische Schorpioenen krijgen kansen te over om een nieuwe carrière te beginnen. Op de arbeidsmarkt zitten werkgevers te springen om mensen met inzicht en een grote hands-on instelling. En laat dat nou net zijn waar jij goed in bent! 

Boogschutter 

Dit jaar is uitermate geschikt om een pauze in te lassen als je al een flinke tijd vast zit in een baan waarin je niet zo gelukkig bent. Je droomt al een tijdje van iets heel nieuws en nu staan de sterren gunstig om bijvoorbeeld een sabbattical van een half of een heel jaar in te lassen. Vooral de elementen van de natuur trekken je meer dan ooit te voren. Zoek het water op of het bos. Laat de wind door je haren waaien en bepaal je koers.  

Tags

2022HOROSCOOPJANUARIMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck