Maandhoroscoop januari 2023

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van januari!

Maagd 

Stap dit jaar gerust iets vaker uit de schaduw, je mag gehoord en gezien worden. Bescheidenheid is mooi, maar jij verdient het om te schitteren. Maak je niet druk om wat anderen van je denken. Fijn om te weten: zuinig als je bent, hoef je je geen zorgen te maken over je financiën. Dus laat voor die ene gelegenheid gerust de touwtjes even vieren. 

Weegschaal 

Je wordt geprezen om je bemiddelende rol, maar maak ook tijd vrij voor jezelf en je naasten. Voor single Weegschalen liggen er kans in het verschiet. Jij zit lekker in je vel en bent zelfverzekerd. Maak echter geen overhaaste stappen en leer die ander eerst goed kennen. Herinner jezelf eraan wat jíj belangrijk vindt in een relatie. Je waardeert eerlijkheid, dus wees ook eerlijk naar jezelf. 

Schorpioen

Jij bent een topper. Altijd hard aan het werk en begaan met anderen. Neem de komende periode echter ook jezelf eens in acht. Je hebt de neiging om te veel hooi op je vork te nemen en daar kleven risico’s aan. Durf op je partner te leunen. Reageer niet zo stekelig als een persoon jouw ergernis opwekt, want hoewel het niet in jouw aard ligt om de andere wang toe te keren, is dat soms wel het verstandigst.  

Boogschutter

Je ziet het leven als één groot avontuur, maar hol jezelf niet voorbij. Die gezins- en/of kinderwens gaat niet vanzelf in vervulling, dus neem zo nu en dan de tijd om te reflecteren. Waar sta je in het leven en waar wil je naartoe? Realiseer je dat niet iedereen jouw hang naar avontuur deelt. Wees op je hoede als zich een ‘fantastische kans’ voordoet, want mogelijk speelt er meer. 

Steenbok

Niemand maakt jou gek. Maar soms heb je wel het gevoel dat mensen in jouw omgeving dat proberen. Neem afstand en zoek het gezelschap van die mensen die wel bereid zijn om naar je te luisteren. Gebruik de komende periode om thuis orde op zaken te stellen, er zijn issues die je te lang hebt verzaakt. Financieel is er weinig reden om ongerust te zijn. 

Waterman

Spring niet meteen in het diepe, maar bezin je over wat je werkelijk wilt! Die romance zou kunnen uitgroeien tot een stabiele relatie, maar realiseer je dat het geven en nemen is. Stel je open en luister écht naar wat de ander te zeggen heeft. Op het werk gaat alles voorspoedig. Je collega’s lopen met je weg en waarderen je creativiteit. Dat biedt kansen! 

Vissen

Je wordt op handen gedragen. Niet zo gek, want in de afgelopen periode stond je voortdurend voor die ander klaar. Neem de complimentjes in ontvangst, want ze zijn gemeend. Die ene persoon die een méér dan warme interesse in je heeft, kán een grote rol in je leven gaan spelen. Wees niet passief en grijp de kansen die zich aandienen. In de liefde en op het werk lacht het leven je toe. 

Ram

Je realiseert je dat je met dat tegendraadse, drammerige gedrag geen vrienden maakt. Je doet enorm je best om dat te veranderen en dat blijft niet onopgemerkt. Ook thuis zien ze de verandering en dat komt de sfeer ten goede. Op het werk wordt jouw inzet en talent zeer gewaardeerd. Logisch, want je collega’s kunnen altijd op je rekenen. De single Ram moet nog even wachten op de ware. 

Stier

Jou maken ze niet gek met berichten over prijsstijgingen, want jouw huishoudboekje is méér dan op orde. Je kunt het je permitteren om wat vaker je portemonnee te trekken en dat zal door jouw gezelschap zeker worden gewaardeerd. Als je wilt dat die prille relatie een succes wordt, gun die ander dan ook zijn/haar eigen ruimte. Vertrouwen is de basis. 

Tweelingen

Durf wat meer te leunen op je partner, want je hoeft er niet alleen voor te staan. Probeer je op het werk meer te focussen op wat echt belangrijk is, want door al die bijzaken en -taken verlies je het overzicht. Trek aan de bel als je er zelf niet uitkomt. Financieel gaat het je voor de wind. Dus als je die droomreis echt dit jaar wilt maken, trek je agenda en tref dan nu de voorbereidingen. 

Kreeft

Houd de hand voorlopig even op de knip. De feestdagen hebben er in financieel opzicht ingehakt. Zoek de afleiding en gezelligheid voorlopig liever thuis. De single Kreeft krijgt voldoende kansen om te snoepen van de liefde, maar een serieuze partner laat nog op zich wachten. Een onverwachte kans (een verre reis?) doet zich voor en dat lijkt zeer de moeite waard.  

Leeuw

Een oude vriend(in) kan de hartstocht weer doen aanwakkeren. Je geniet ervan, maar maakt je terecht geen illusies. Op het werk ben jij de rots in de branding. Je collega’s dwepen met je en hopen dat iets van jouw succes op hen neerdaalt. Blijf nuchter en probeer met beide benen op de grond te blijven staan. Heb geduld met die minder getalenteerde collega, hij/zij kan je verrassen. 

Tags

2023HOROSCOOPJANUARIMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck