Maandhoroscoop juli 2021

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van juli!

Kreeft

Mensen die je goed kennen, waarderen je openheid en het delen van je kennis. Sta niet toe dat anderen je onterecht in een verkeerd daglicht zetten waardoor anderen aan je goede bedoelingen gaan twijfelen. Op het gebied van geld gaat het je voor de wind, mits je geen onnodige uitgaven doet. In de liefde mogen singles de stoute schoenen aantrekken door die ene leuke persoon mee uit te vragen. Love is in the air!

Leeuw

Het is een zorgeloze periode waarin weinig conflicten aan de horizon gloren. Blijf echter wel de behoeften van je dierbaren in de gaten houden; in jouw tomeloze energie wil je nog wel eens over hun grenzen heen denderen. Het geluk is de komende weken aan je zijde, zowel thuis als op je werk. Veel van wat je deze periode aanpakt, wordt een succes.

Maagd

Verantwoordelijk als je je altijd opstelt, waak ervoor dat je niet alle problemen op de wereld op je schouders laadt. Aan heel veel onprettige zaken kun je nu eenmaal niets doen. Beperk je daarom tot je directe omgeving om het leven zo nuttig en aangenaam mogelijk te maken. Blijf je ook openstellen om een luisterend oor te bieden aan je kinderen of andere familieleden. Ze stellen prijs op jouw onvoorwaardelijke liefde.

Weegschaal

Besteed voldoende aandacht aan je geldzaken en maak een lijstje wat je verdient en wat je uitgeeft. Onvoorziene uitgaven liggen op de loer en daarom is elke cent die je in je zak kunt houden mooi meegenomen. Kijk ook naar alles wat je hebt en niet naar wat je allemaal zou willen. Tevredenheid is het sleutelwoord deze periode. Geld of spullen van iemand geleend? Geef het terug of los het af, anders kan er gedoe komen.

Schorpioen

Het is een gunstige periode. Sowieso bloei je op van zomerse temperaturen. Daardoor lijkt het alsof de hele wereld er een beetje mooier uitziet. JE hebt goede troeven in handen als je bereid bent tijd en energie te investeren in dingen die je diep van binnen wilt. Een klus in huis kan ook slagen en al je verwachtingen overtreffen. Wees niet afgunstig naar anderen. Dat is negatieve energie wat je niets oplevert.

Boogschutter

Een liefdevolle houding maakt deze periode perfect om op liefdesgebied toenadering te zoeken tot iemand die je aandacht heeft getrokken. Geef het echter wel tijd en overhaast niets. Luister naar wat je hart je werkelijk ‘zegt’ en dan weet jij of een relatie met hem of haar werkelijk wat voor je is. Het is in elk geval de tijd om op onderzoek uit te gaan.

Steenbok

Als je ergens niets van weet, is het deze maand verstandig dat je ook laat blijken dat het je pet te boven gaat. Geveinsde kennis van iets, brengt je in de problemen. Wat belangrijk is, is dat je je kwetsbaar op durft te stellen door de hulp van anderen in te roepen. Dat is geen schande en getuigt juist van kracht. Dan vinden ze je op je best, ook al vind je dat zelf misschien niet.

Waterman

De noodzaak iets af te maken, zorgt ervoor dat je geen tijd overhoudt voor andere dingen. Toch is het belangrijk om prioriteiten te stellen en je van bepaalde taken te kwijten. Gooi die mobiel aan de kant, doe de gordijnen dicht en laat de deurbel gaan: kortom, wees eens onbereikbaar en ga er eens flink tegenaan. Zorg wel dat je op en top fit bent door goed te slapen en gezond te eten. Dan is alles zo gepiept.

Vissen

Je verkeert in een periode waarin je veel overdenkt. Gebeurtenissen van vroeger en jouw aandeel daarin krijgen nu de kans om door jou te worden begrepen en verwerkt. Dat valt je niet altijd mee, maar het is wel noodzakelijk om een volgende stap in je spirituele groei te maken. Door in te zien hoe je zelf bent en hoe je hebt gereageerd, kun je lering trekken uit het verleden. Daarmee doe je je voordeel in de toekomst.

Ram

Een ambiance van boze gevoelens laat je koppie ondergaan als je je negatieve gedachten niet in bedwang houdt. Praat erover met mensen die je vertrouwt, dat lucht op. Ook zijn hun adviezen niet tegen dovemans oren. Hier kun jij van leren. Zie het als een kans. Houd afstand van mensen die je gouden bergen beloven. Praatjes vullen geen gaatjes en al helemaal je portemonnee niet.

Stier

Een gunstige periode om nieuwe mensen te ontmoeten. Verzorg je uiterlijk en laat jezelf van je beste kant zien. Er kan een situatie ontstaan waarbij je hulp nodig hebt van anderen. Aanvaard die zonder schroom; je kunt het niet allemaal alleen en bovendien is dat ook helemaal niet nodig. Sta wel klaar voor die ander als die eens hulp van jou nodig heeft. De ene hand wast de andere. Zo werkt dat.

Tweelingen

Alles wijst erop dat dit het begin kan zijn van een nieuwe periode in je leven. Als je al langer op zoek bent naar een nieuwe baan of naar een ander huis staan de sterren gunstig. Ineens gaat je leven in een stroomversnelling komen. Daarvan schrik je niet, je bent er helemaal klaar voor. Het gevoel dat je de wereld aankunt, zorgt ervoor dat obstakels met het grootste gemak worden genomen. Geniet ervan!

Tags

HOROSCOOPMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck