Maandhoroscoop juli 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van juli!

Kreeft

Je kunt deze tijd niet goed tegen gezeur van je geliefde. Maar als je dit laat merken, pas dan op dat het niet uitmondt in ruzie. Probeer erachter te komen waar bij hem of haar precies het pijnpunt zit en probeer daar een oplossing voor te vinden. Op het werk loopt het als een zonnetje. Toch kun je deze periode rekenen op wat verzet van buitenaf. Er wordt een beroep gedaan op je loyaliteit. Doe wat je hart je ingeeft. 

Leeuw

Deze periode staan de sterren goed wat betreft zaken en financiën. Thuis is de sfeer ontspannen en daardoor maak je plannen om met het gezin weg te gaan. Je hebt een hoofdstuk afgesloten en hebt nu tijd en ruimte voor nieuwe uitdagingen. Je geleverde inzet om geld opzij te zetten, werpt vruchten af. Er is geen vuiltje aan de lucht en het komt aan op genieten.  

Maagd

Je bent toe om er een paar dagen tussenuit te gaan en nergens aan te hoeven denken. Je maakt je klaar voor nieuwe avonturen, maar niet zonder dat je de oude situatie netjes en goed hebt achtergelaten. Afscheid nemen valt niet altijd mee, maar stilstand voelt op den duur als achteruitgang. Al het goeds dat je in de voorbije jaren leerde, neem je mee in deze volgende fase. Precies zoals het hoort. 

Weegschaal

Blijf tijd vrijmaken besteden aan de mensen die een belangrijk rol voor je spelen. Een financiële meevaller geeft rust in het huishoudboekje. Dat kun je in deze tijd besteden aan iets aan iets waarop je al heel lang je zinnen hebt gezet! Thuis ben je soms wat te gedwee en daarom vragen sommigen zich af of het wel goed met je gaat. In werkelijkheid is er niets met je aan de hand; je neemt gewoon wat gas terug om op krachten te blijven  

Schorpioen

Als je baas een beetje chagrijnig is, neem het dan niet persoonlijk. Als hij of zij iets met jou heeft te verhapstukken, hoor je dat wel. Althans, daar mag je vanuit gaan. Vaker is het zo dat een eventuele bui geen betrekking heeft op de mensen die op dat moment in de buurt zijn. Het is ontlading van spanningen en ook jij kunt daar tegenaan lopen.  Een nieuwe vriendschap hangt in de lucht. Hij of zij voelt als een oude bekende, een échte soulmate. 

Boogschutter

Je weet precies de goede dingen te zeggen in netelige situaties. Als bemiddelaar weet jij het thuis of op je werk de gemoederen te sussen. Het is een perfecte periode om activiteiten te plannen met de mensen die je graag om je heen hebt. Losse eindjes in bijvoorbeeld het huishouden, tuin of administratie irriteren je. Pak deze aan en zorg dat je het van je ‘to do-lijstje’ kunt schrappen.  

Steenbok

Afgunst is een nare eigenschap. Daar krijg je mee te maken. Het kan zijn dat je zelf iets van dergelijke gevoelens gaat krijgen, maar de kans is net zo groot dat een ander jaloers is op jou. Wat de ander van je vindt of bij je voelt, laat je bij hem of haar. Als jij zelf degene bent die jaloers of afgunstig is, dan verdient het de aanbeveling om onderzocht te worden. Schaam je er niet voor om voor jezelf open en eerlijk te zijn. Schrijf het desnoods op in een dagboek, maar verlos jezelf van de kwelling.  

Waterman

Dankzij je grote doorzettingsvermogen maak je mogelijk wat je zo graag wilde. Vergeet niet je geliefde bij dit proces te betrekken, want in deze periode ontstaat de neiging om uit elkaar te groeien. Als je merkt dat je het liever zonder hem of haar wilt beleven, denk er dan goed over na of je écht eerlijk bent over je relatie. Ga niet onbezonnen te werk, maar blijf eerlijk. Daar heb jijzelf, maar zéker ook de ander recht op.  

Vissen

Je relatie is heerlijk stabiel en daar genieten jullie beiden van. De vakantievoorbereidingen geven extra plezier in jullie gezin en daar profiteert iedereen van. Na een jaar van hard werken, ben je echt toe aan vakantie. Het is dé manier om de onderlinge banden weer aan te halen en de batterij op te laden voor de komende tijd. Je nijvere inzet op je werk betaalt zich terug. Je wordt gerespecteerd en gewaardeerd. 

Ram

Maak van je hart geen moordkuil! Openheid binnen je relatie, of dat nu thuis is of op je werk, is heel belangrijk om elkaar te blijven vinden. Zorg er wel voor dat je niet in allerlei details gaat treden als je je ergernissen benoemt. Dat is weinig constructief. Luchtfietserij hoort niet bij jou. Jij houdt van eerlijkheid en actie. Maak nieuwe plannen te maken en stel nieuwe doelen. 

Stier

Onbesuisde beslissingen geven je onrust. Hoewel achteraf zal blijken dat ze helemaal niet zo verkeerd waren; je had jezelf de onzekerheid over de uitkomst kunnen besparen door vooraf een gedegen afweging te maken. Bedenk van tevoren tot in detail wat je graag wilt en op welke manier. Onderneem dan pas actie. Houd je geld in de gaten, het lijkt er wat harder uit te gaan dan dat het erin komt. 

Tweeling

Hoewel je optimistisch bent over je toekomst, zie je toch ook wel wat beren op de weg. Ga je er echter niet druk over maken zonder dat er aanleiding voor is. De sterren vertellen je dat je mag stoppen met twijfelen aan jezelf. Het kost je alleen maar bergen energie, terwijl je eigenlijk al lang al hebt bewezen wat je waard bent. Nee, dat is niet arrogant, maar dat is zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.  

Tags

2022HOROSCOOPJULIMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck