Maandhoroscoop juni 2021

Horoscoop Juni
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van juni!

Kreeft

 Je hebt de behoefte om jezelf te troosten door impulsaankopen te doen. Tot op zekere hoogte is dit geen probleem, maar houd je bankrekening in de gaten. Beter kun je een gevoel van onbehagen op een andere manier proberen om te buigen naar iets positiefs. Praat erover met familie, vrienden of je partner. Kies mensen uit die je willen aanhoren en niet veroordelen. Gedeelde smart is halve smart.

Leeuw

 Je voelt je on top of the world en je lanceert het ene na het andere idee om activiteiten te ontplooien. Let wel op dat je partner en/of gezin aansluiting bij jou blijft voelen. Probeer in een groter geheel te denken, een groter belang dan dat alleen van jezelf te dienen. Zo houd je de mensen die belangrijk voor je zijn bij je in de buurt. Een onverwachte concurrent gaat je bezighouden. En let inderdaad goed op: laat hem of haar niet onder jouw duiven schieten!

Maagd

Het is een perfecte periode om iets nieuws te beginnen, nadat je andere, langlopende klussen of taken hebt afgemaakt. Dit geldt voor je werk als je gezin. Samen met je geliefde kun jij de wereld aan, ben je in staat om oude situaties af te ronden en er afscheid van te nemen. Neem tussen het oude en het nieuwe even rust om op adem te komen. Ga voor pure ontspanning en begin fris en fruitig aan jouw nieuwe uitdaging.

Weegschaal

Jouw lontje is wel eens langer geweest. Bij het minste geringste irriteer je je kapot aan een ander. Zorg ervoor dat je niet al jouw gedachten en gevoelens meteen uit, want daar krijg je geheid problemen mee. Daarnaast wordt van je verlangd dat je een belangrijke beslissing neemt. Als je diep in je hart kijkt, weet je al lang al wat jouw antwoord is. Toch lijkt het of je er de tijd voor wilt nemen, omdat je bang bent voor het oordeel van een ander. Waarom?

Schorpioen

Het geld vliegt met scheppen tegelijk je portemonnee uit. Het gaat om kosten waar je niet onderuit komt, maar je beseft meer dan ooit tevoren dat je een buffer moet hebben en houden. Zo vang je onverwachte, financiële klappen op. Ook is dit een goede maand om je te bezinnen op je toekomst. Denk je al langer aan een andere baan of studie? Ga je oriënteren en laat je verrassen over wat er op je pad komt. Dit kan zomaar een gouden kans zijn.

Boogschutter

Vriendschap speelt een belangrijker rol dan ooit tevoren. Er is wrijving in jouw relatie en het is belangrijk, voordat je met je partner hierover gaat praten, om je hart te luchten bij een vriend of vriendin. Hij of zij kan jou eventueel ook met beide beentjes op de grond zetten. Houd rekening met onverwachte uitgaven.

Steenbok

Ondanks dat je het op je werk niet altijd gemakkelijk hebt, sla je je kranig door de situatie heen. Een laatste obstakel vraagt je aandacht en je zult met vlag en wimpel slagen om deze uitdaging aan te gaan en te boven te komen. Laat je niet gek maken door meningen en praatjes van anderen en stel uit wat je morgen kunt doen. Zo voorkom je overbelasting van lichaam en geest en behoud je je veerkracht.

Waterman

Onrust binnen de relatie kan worden verholpen door van een afstand naar zowel jezelf als je partner te kijken. Geef elkaar de ruimte zonder elkaar helemaal los te laten. Soms verstikken jullie elkaar en dat is jammer. Praat over je onvrede en geef de ander de kans hetzelfde te doen. Je zult zien dat een hoop misverstanden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Vissen

Je bruist van de energie, maar je bent wat te gehaast in het voltooien van werkzaamheden. Foutjes zijn snel gemaakt en daardoor zet je jezelf in een twijfelachtige hoek neer. Een jaloerse collega of compagnon geef je een stok om mee te slaan en dat is jammer. Probeer je tomeloze inzet iets beter te kanaliseren door lijstjes te maken van dingen die je moet doen. Streep ze zorgvuldig af en zorg ervoor dat aan elk detail aandacht is besteed. Daarmee zet je jouw criticasters te kijk.

Ram

Je blaakt van het zelfvertrouwen en dat adem je uit al jouw poriën. Dit is hoe jij het liefste in het leven staat: krachtig en niet uit te vlakken. In jouw relatie heeft dit een betoverende werking op jouw partner. Die ziet jou ook graag zo. In je werk ben je op zoek naar meer verantwoordelijkheid en vrijheid. De kans dat je die, door jouw zekere houding krijgt, is groot. Probeer niet te overdrijven, benadruk je kwaliteiten en toon je ware aard. Ga ervoor!

Stier

Niet iedereen zal het zien, maar van binnen ben je een gevoelig mens. Dat betekent soms ook dat anderen je sneller kunnen kwetsen dan ze hadden gedacht. Waak ervoor dat je je niet gaat afreageren op de mensen die het goed met je menen. Vertrouw erop dat je, bij een nare opmerking van bijvoorbeeld collega’s, beter meteen kunt zeggen wat je dwarszit dan het op te kroppen en thuis uit te barsten. Je wordt er een leuker en wijzer mens van!

Tags

HOROSCOOPMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck