Maandhoroscoop juni 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van juni!

Tweeling

Let op de kindertjes in jouw directe kring. Ze vragen om aandacht, maar dat schiet er door je drukke werkzaamheden vaak bij in. Altijd te kort tijd, daar mag echt verandering in komen. Als het namelijk straks te laat is, krijg je spijt. Die tijd haal je niet meer in. Let op de kilootjes door minder te snoepen en dat lekkere drankje wat vaker te laten staan. Natuurlijk is het verleidelijk, maar: de zomer staat voor de deur. Zorg ervoor dat de badkleding nog past! 

Kreeft

Deze tijd mag je jezelf ten volle laten zien. Je talenten komen tot volle wasdom en dat blijft niet onopgemerkt. Je gaat je vleugels uitslaan, maar doe het in kleine stapjes. Als je in een keer alles wat je in huis hebt op tafel gooit, houd je te weinig achter de hand om nog te verrassen. Maar dat je kwaliteiten zich deze zomer mogen gaan openbaren, is een feit. Let op in het verkeer; een ongelukje zit in een klein hoekje.

Leeuw

Beste Leeuw, je zit op een roze wolk. Alles lijkt je eenvoudig af te gaan. Ook in de liefde loopt alles op rolletjes. Je vrienden lopen weg met je weg en er zijn uitjes te over die op de agenda staan. Een nieuwe collega neemt je (eindelijk) veel werk uit handen. Dit zorgt ervoor dat je weer wat meer kunt ontspannen en daar maak je graag gebruik van. Het wordt een maand met een gouden randje. 

Maagd

Liefde ligt op de loer voor vrijgezelle Maagden! Wat is er niet leuker dan verliefd de zomer in te gaan? Laat je meevoeren op de golven van je verliefdheid en je zult een geweldige tijd hebben. Op een ander vlak kom je voor grote keuzes te staan. Ben je nog wel gelukkig in je baan of met de opleiding die je koos? Dit is de tijd om op dat gebied veranderingen aan te brengen en je toekomst bij te sturen. 

Weegschaal

Opnieuw begint het te kriebelen: blijf je of ga je weg? Dit kan betrekking hebben op werkgebied, maar ook op de plek waar je woont. Een nieuwe omgeving betekent sowieso nieuwe contacten en dat is waarnaar je eigenlijk op zoek bent. Blijf wel je partner betrekken in het nemen van een besluit. Dit zal jullie band verstevigen en je partner voelt zich er zekerder door als je hem of haar niet buitensluit. 

Schorpioen

Geen woorden, maar daden. Daar ben je bij gebaat. Het helpt om een lijstje met zaken die om je aandacht vragen ook daadwerkelijk aan te pakken. Veel te lang heb je dingen uitgesteld en dat kom je deze periode tegen. Het komt niet omdat je lui zou zijn, maar omdat je nu eenmaal veel meer zin hebt om andere dingen te doen. Het resultaat van het doen van dat achterstallige werk mag er zijn: het knapt enorm op in je hoofd. 

Boogschutter

Je bent een beetje passief deze periode. Eigenlijk ziet jouw omgeving veel minder van je dan normaal. Dat geeft niets, tijd om een en ander te overdenken, jezelf te herpakken en een nieuw plan te maken, is juist heel belangrijk. Geef al het oude een nieuw plekje in je hart en het zal je vanzelf duidelijk worden welke richting voor jou het meest gunstig is. Na deze periode breekt er weer een andere tijd aan waarbij je rust van nu goed van pas komt! 

Steenbok

Loyaal als je bent, kunnen mensen altijd op je rekenen. Voor de mensen die je in je hart hebt gesloten, ga je tot het uiterste om er voor ze te zijn. Toch zijn er momentjes dat je het zelf ook niet zo goed weet. Vertrouw dan op je veerkracht. Juist jij, als Steenbok, hebt het vermogen om door alle twijfels heen de juiste keuzes te maken. Twijfel je aan je relatie? Maak er dan meteen werk van: het is nog te redden, maar dat moet je dan wel willen… 

Waterman

Je levensstijl is voor verbetering vatbaar. Zoals je nu met je lichaam en geest omgaat, is slecht voor de gezondheid. Laat vette en suikerrijke voedingsmiddelen wat vaker liggen. Beweeg meer en drink voldoende water, dat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Het verdient aanbeveling om ook je zomervakantie vaker in beweging te zijn dan te hangen op een strandbedje. Denk aan een wandel- of fietstrip. Zo zie je ook nog eens veel meer van het land! 

Vissen

Zeg Vissen, vergeet jij niet te genieten? Laat het geld wat vaker rollen dan voortdurend met de hand op de knip te leven. Het is belangrijk om bij tijd en wijle je geest te vullen met nieuwe indrukken en dan kun je er vaak het beste even op uittrekken. In een andere omgeving slaag je er vaak makkelijker in om met een frisse blik te kijken naar je huidige situatie. Mochten er eventuele veranderingen wenselijk zijn, voer ze dan door.

Ram

Praat wat vaker met je familie. Je rent altijd maar door, bent altijd bezig met het vervullen van je taken, maar je vergeet daarbij dat een gesprek soms ook noodzakelijk is om elkaar beter te begrijpen. Jezelf wegcijferen kan eventjes, maar niet voor een te lange tijd. Dat gaat je opbreken. Straks zit jij in de lappenmand en wie zorgt er dan voor jou? Wees voorbereid op een heel nieuwe uitdaging in je leven! 

Stier

Je hebt wel dromen en wensen, maar vaak denk je er zo lang over na dat je het eigenlijk allemaal weg redeneert. En dat is jammer! Geef toe aan het gevoel dat je vrij bent om dingen te ondernemen en om je los te maken uit patronen die niet meer bij je passen. Probeer ook niet om alles volgens een strak plan te veranderen. Ga ervan uit dat het universum precies weet wanneer voor jou de tijd rijp is voor verandering. De manier waarop dit zich manifesteert, zal je aangenaam verrassen. 

Tags

HOROSCOOPJUNIMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck