Maandhoroscoop juni 2023

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van juni!

Maagd

Als single Maagd kun je deze maand iemand ontmoeten die je van je voeten zal blazen. Zorg ervoor dat je duidelijk bent over je intenties en neem de tijd om elkaar echt te leren kennen voordat je mentaal al trouwplannen aan het maken bent. Als je al in een relatie zit, is dit een goede tijd om je te focussen op verbinding en intimiteit. Vergeet in het dagelijks leven niet om af en toe los te laten en te genieten van het moment. Niet alles is altijd perfect te plannen. 

Weegschaal

Dit is een periode waarin je liefdesleven centraal staat. Maar wees geduldig en hap niet bij de eerste de beste toe, want er komt iemand op je pad die echt de moeite waard is. Je hebt de neiging om jezelf te overwerken, wat je in een neerwaartse spriraal van stress en vermoeidheid kan doen belanden. Zet jezelf op de eerste plaats om de balans te behouden. Laat je hoofd niet hangen, dan kun je weleens een onvergetelijke zomer tegemoet gaan.  

Schorpioen

Je hebt een sterk gevoel van rechtvaardigheid, wat goed van pas komt in je carrière, maar anderen ook tot waanzin kan drijven. Financieel gezien kan het zijn dat je de neiging hebt om impulsieve aankopen te doen, maar houd die hand voorlopig nog even op de knip. Je zou weleens voor onverwachte uitgaven kunnen komen te staan. Fysiek ben je ijzersterk, maar het is belangrijk om ook aandacht te besteden aan je mentale gezondheid, met bijvoorbeeld yoga, meditatie of wandelen.  

Boogschutter

Je zult je aangetrokken voelen tot nieuwe ervaringen en het verkennen van nieuwe horizonten. Volg je hart, want als geen ander weet jij: het leven is een groot avontuur. Gebonden Boogschutters zullen open staan voor het aangaan van nieuwe emotionele verbindingen en diepgaande gesprekken. Singles kunnen iemand ontmoeten wie ze een sterke intellectuele en spirituele band kan ontwikkelen. Eindelijk iemand die op dezelfde golflengte zit!  

Steenbok

Dit is een tijd van groei en ontwikkeling voor Steenbokken. Je zult merken dat je het vertrouwen in jezelf hervindt en klaar bent om uit je comfortzone te stappen. Dit kan betekenen dat je nieuwe hobby’s of interesses ontdekt, of dat je nieuwe mensen ontmoet die je fascineren en boven jezelf doen uitstijgen. Laat je meevoeren in extase, het leven is echt te kort om naar de eeuwige criticus in jezelf te luisteren.  

Waterman

Hoewel je overloopt van energie, kan overmatige stress en activiteit leiden tot vermoeidheid en uitputting. Zorg voor voldoende rust en herstel, en let op overbelasting van spieren en gewrichten tijdens sport of lichamelijke activiteit. Je kunt ongelooflijk ongeduldig zijn, maar focus op de reis naar succes in plaats van alleen het eindresultaat. Dan zul je elke dag met een glimlach opstaan.  

Vissen

Omring jezelf met positieve mensen, en laat je niet langer meeslepen door doemdenkers en dramaqueens. Het is tijd om alle krokodillentranen achter je te laten en tot bloei te komen. Verandering kan eng lijken, maar zeker in deze periode is het de enige manier om tot persoonlijke groei te komen en en nieuwe kansen te creëren. Je zult geen spijt van krijgen van het nieuwe pad dat je gaat bewandelen. Laat die zomer maar komen, alle remmen los!  

Ram

Deze maand zal je je meer bewust zijn van je innerlijke stem en intuïtie. Maak tijd vrij om te mediteren, te reflecteren en na te denken over je doelen en ambities. Dit is een goede tijd om nieuwe vaardigheden te leren of jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk gebied. Wees niet bang om hulp te vragen als je het nodig hebt. Je bent er altijd voor anderen, waardoor je soms zelf kopje onder gaat. Het is tijd om dat patroon te doorbreken en je kwetsbaarheid te tonen.  

Stier

Eigenzinnige Stier, vertrouw op je eigen kracht en capaciteiten, want zelfs als anderen het niet zien, weet jij wat je waard bent. Laat je niet intimideren of afbluffen. Hoofd omhoog en kin in de lucht. Wees lief voor jezelf en vergeef jezelf voor fouten uit het verleden. Het is oké om niet perfect te zijn. Vergeet niet om te genieten van de kleine dingen in het leven. Laat de geur van een bloem of het geluid van vogels in de ochtend je hart verwarmen en inspireren.  

Tweelingen

Zonder dat je het misschien zelf door hebt, hangt er een magnetisch aura om je heen. Dat kan potentiële aanbidders bij bosjes aantrekken, maar wees voorzichtig met wie je je hart deelt. Niet alle bewonderaars zijn wat ze lijken, en sommigen kunnen je kwetsen. Dus zet je bullshit-radar aan en loop met een grote boog om het type wolf in schaapskleren heen. Wees niet bang om nee te zeggen als iets niet goed aanvoelt. Vertrouw op je intuïtie en levenservaring.  

Kreeft

Gevoelige Kreeft, maak je niet te druk om wat anderen van je denken, want jij bent uniek en waardevol zoals je bent. Je bent bezig met het verwerken van oude emoties en het loslaten van beperkende overtuigingen en patronen. Dit kan soms pijnlijk zijn, maar het zal uiteindelijk leiden tot meer innerlijke rust en balans. Ga het proces met vertrouwen en een glimlach op je gezicht aan. Anderen zullen versteld staan van de resultaten die je boekt.  

Leeuw

Als je geconfronteerd wordt met moeilijkheden, blijf dan optimistisch en zoek naar oplossingen in plaats van te blijven hangen in negativiteit. Het heeft geen zin om slapeloze nachten te hebben over zaken die je toch niet kunt veranderen. In de liefde kan dit een tijd zijn van verandering en transformatie. Misschien ontmoet je nieuwe mensen of verandert er, in positieve zin, iets in je huidige relatie. Want ja, zelfs je stoutste dromen kunnen uitkomen. 

Tags

MAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie