Maandhoroscoop maart 2021

Horoscoop maart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De lente is in aantocht! Wat hebben de sterren voor jou in petto in de maand maart? Je leest het in de maandhoroscoop maart 2021.

Vissen 

Als je bent aangewezen op thuiswerken of om andere redenen thuis moet blijven, kan je je eenzaam voelen. Maak gebruik van alle denkbare communicatiemiddelen zoals de telefoon, e-mailen of sociale media. Dan voorkom je een sociaal isolement. Zo blijf je ook creatief en de ideeën die je krijgt zullen vooral op werkgebied worden opgemerkt. Een langdurende strijd wordt deze periode opgelost. Je kunt die onenigheid loslaten en je concentreren op de toekomst. 

Ram 

Deze periode staat bol van de intensieve gesprekken en weerstand. Mensen willen zoveel mogelijk hun eigen plan trekken zonder daarbij te overleggen of compromissen te sluiten. Met een gezonde dosis humor kun jij gelukkig veel pareren. Richt je vooral op  relaties en intimiteit. Je krijgt de mogelijkheid om je liefdesrelatie te verdiepen. Single? Dan is het een leerzame periode om jezelf beter te leren kennen. 

Stier 

Het belooft een goede maand voor jou te worden. Desondanks kun je met onverwachte gebeurtenissen te maken krijgen. Door te reflecteren op jouw leven tot nu toe, kun je zien waar jij je nu bevindt op jouw levenspad. Het is een uitstekend moment om onenigheid binnen jouw inner circle uit te praten. Op zakelijk of financieel gebied kan het geen kwaad om met anderen te overleggen over je kansen en beperkingen. 

Tweelingen 

Laat je niet op de kast jagen als het even niet lukt. Blijf rustig en maak gebruik van jouw sterkte punten: je bent flexibel, schuwt het onbekende niet en weet te relativeren met humor. Als je leidinggevend bent, ervaar je mogelijk wat weerstand terwijl sommige beslissingen noodzakelijk zijn. Wil je iets veranderen aan je look of in huis? Dan is dit een gunstige periode om je daarop te storten. 

Kreeft 

In de liefde zijn veranderingen op til. Probeer zoveel meer dan anders tijd door te brengen met je geliefde. Je ergert je groen en geel aan het egoïstische gedrag van een collega. Word maar eens flink boos en kijk wat dát voor effect heeft. Een zijdelings gemaakte opmerking treft je hard. Laat desondanks jouw dag niet vergallen. Met humor en vooral compassie laat je het van je afglijden. 

Leeuw 

Er is gedoe tussen vrienden of familie. Ze proberen jou hierbij te betrekken, maar wees verstandig en houd je erbuiten. Je mag natuurlijk wel jouw visie geven, maar blijf neutraal. Gesprekken kunnen wat stroef verlopen. Je wordt niet goed begrepen, omdat je je wat ongelukkig uitdrukt. Dat levert frustratie op. Schrijf eens rustig alles op, maak de balans op en ga opnieuw het gesprek aan. 

Maagd 

Je straalt aan alle kanten kracht uit en dat zorgt ervoor dat je precies de dingen zegt en doet die nodig zijn. Je valt op, zelfs als je je er niet van bewust bent. Een nieuwe baan komt op jouw pad. Dat geeft energie. Het is tijd om verder te ontwikkelen, je hebt zoveel in je mars. Laat je niet van de wijs brengen door meningen van anderen. Het is een goede periode om een nieuw avontuur aan te gaan. 

Weegschaal 

Aan de ene kant ben je zelfverzekerd en extravert, aan de andere kant gesloten en ontoegankelijk. Probeer die twee uitersten dichter bij elkaar te brengen om evenwicht te vinden. Besef welke gevolgen het kan hebben als je iemand blindelings volgt. Vermoeidheid kan je opbreken omdat je veel hooi op jouw vork neemt. Het maakt je wat minder efficiënt dan anders.  

Schorpioen 

Het kan geen kwaad om eens wat vaker naar je intuïtie te luisteren. Je bent op het gebied van het onderbewuste veel wijzer dan je denkt. Je zit deze tijd goed in je vel. Je staat bekend als een fel mens, maar dan kennen mensen jou niet zo heel erg goed. Je denkt veel na over jouw levensloop en hoe dingen tot stand zijn gekomen. Je doet zowel privé als zakelijk veel aan zelfreflectie.  

Boogschutter 

De vrijheid lonkt. Je bent wel klaar met regels en beperkingen en zou niets liever willen dan je biezen te pakken om bijvoorbeeld een leven op het water te gaan leiden. Toch zul je nog even geduld moeten hebben. De kosmische invloed heeft op elk teken uit de dierenriem effect, dus ook op jou. Er zijn lessen die mogen worden geleerd. Als je die hebt voltooid, zal je ruimbaan krijgen om dromen te verwezenlijken. 

Steenbok 

Even pauze nu! Je hebt heel veel van jezelf geëist de laatste tijd. Nu is het tijd om bij te tanken. Misschien heb je wat mensen tegen de haren ingestreken. Dat moet je onderzoeken en oplossen. Daarvoor hoef je niet heel veel moeite te doen; bemiddelaar als jij bent, kun je prima de gehavende situatie repareren. Je inspanningen op werk of school werpen zijn vruchten af! 

Waterman 

Geld moet rollen, maar besef op tijd dat je financieel in de gevarenzone kunt komen.  Niet alleen omdat een lege portemonnee dreigt, maar ook omdat je bij het aanvaarden van een baan of opleiding alleen maar kijkt naar wat het je in financiële zin oplevert. Geestelijke verrijking is minstens zo belangrijk. Zorg dat er balans blijft. Een opmerkelijke gebeurtenis doet je beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde. 

Tags

HOROSCOOPMAANDHOROSCOOPMAART

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck