Maandhoroscoop maart 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van maart!

Vissen

Je zult meer sociale contacten krijgen als je oprecht geïnteresseerd bent in een ander. Het zou kunnen dat je liefdesleven onder druk komt te staan. Ga bij jezelf te rade of je dat echt heel erg vindt. Als je al een heel klein beetje jouw bedenkingen had, komt dit misschien wel heel goed uit.  Rond de zaken met jouw partner wel keurig af anders moet je rekening houden met een lange nasleep. Je krijgt nieuwe uitdagingen op jouw pad! 

Ram

Praten wordt steeds noodzakelijker en dit is hét moment om de banden met jouw vrienden aan te halen. Je bent graag nuttig bezig en helpt mensen waar je kunt. Daar wordt een beroep op gedaan. Houd daarbij de balans tussen wat je voor een ander doet en wat je voor jezelf nodig hebt wel goed in de gaten, anders wordt er een loopje met je genomen. Mensen zullen je dankbaar zijn om het afbakenen van je grenzen. 

Stier

Vriendschappen verdienen meer aandacht in deze periode. De lente komt eraan, mensen krijgen weer behoefte om naar buiten te gaan en om andere mensen te ontmoeten. Plan een gezellig bezoek aan iemand die je dierbaar is en je zult merken dat je werd gemist. Maak ook plannen voor een grondige opruimbeurt in huis en in de tuin. Ruimte in je leefomgeving betekent ook ruimte in je hoofd voor andere dingen.

Tweelingen

Er staan je een aantal prachtige uitdagingen te wachten. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat er grote veranderingen op til zijn, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Je wordt in staat gesteld om het beste van jezelf te laten zien. Sta open voor andermans opvattingen en manier van leven. Het geeft je een bredere kijk op het leven en voorkomt dat je last krijgt van tunnelvisie. Dit komt je zowel professioneel als privé goed van pas. 

Kreeft

De sfeer is gemoedelijk, maar pas op. Niet alles is wat het lijkt. Een Leeuw uit jouw omgeving is op oorlogspad en iedereen die hem of haar voor de voeten loopt, moet het ontgelden. Handel voorzichtig en niet impulsief. Weeg elk woord heel zorgvuldig af en ga daarna recht op je doel af. Daarmee win je het respect van deze figuur. Vrijgezel? Let dan goed op: een gepassioneerde liefde hangt in de lucht! 

Leeuw

Je bent uit op genoegdoening omdat je niet lekker in je vel zit. Onverschrokken ga je tekeer, maar dat blijft niet ongestraft. Pas op dat je geen reputatieschade oploopt. Jarenlang heb je gebouwd aan een solide basis. Waarom zou je dat nu allemaal in een keer tussen je vingers door laten glippen? Praat over wat je dwars zit en ga niet als een dolle Leeuw vriendschappen en relaties met collega’s beschadigen. Beheers je! 

Maagd

Een diepgekoesterde wens kan uitmonden in het aanpassen van je agenda. En dat kan vervolgens dan weer leiden tot een heel nieuwe koers die je gaat varen. Een telefoontje brengt je uit evenwicht, maar laat je niet van de wijs brengen. Jij weet wat je wilt en blijf op dat pad! Andere mensen weten het altijd beter en sommigen zijn jaloers. Iemand van vroeger komt op jouw pad en dat kan tot een vruchtbare samenwerking of vriendschap leiden.   

Weegschaal

Positieve energie geeft je vertrouwen in de toekomst geven. Een spontane inval die je krijgt, pakt meer dan goed uit. Borduur voort op dag succes. Wat je zaait, zul je oogsten. Ondertussen word je met argusogen gadegeslagen door iemand van wie je het niet verwacht. Hoewel… je hebt de laatste tijd wel gemerkt dat hij of zij wat afgunstig reageert op jouw verhalen, maar je kunt je niet voorstellen dat je het goed hebt. Eén advies: wees niet naïef, maar luister naar dat gevoel! 

Schorpioen

Aan vriendschappen zal het je nooit ontbreken, want door jouw flair hebben veel mensen je graag om zich heen. Toch moet je af en toe wel even in de gaten houden of je niemand verwaarloost. De een heeft wat meer aandacht nodig dan de ander. Ga eens langs bij die persoon die een lastige periode beleeft. Je hoeft vaak alleen maar te luisteren en er te zijn, waardoor die ander weet dat je hem of haar niet bent vergeten. 

Boogschutter

Zorg dat er geen dag voorbij gaat zonder dat je er piekfijn uitziet! Je bent een wandelende magneet voor alles en iedereen. Of het nu gaat om vriendschappen, een liefdesrelatie, een sollicitatie of een spontane ontmoeting: het levert je aan alle kanten aandacht en soms wat meer op. In elk geval streelt het je ego en versterkt het je zelfvertrouwen. Als je dat uitstraalt, zul je meer zaken aantrekken die voor jou belangrijk zijn. 

Steenbok

Zorg ervoor dat je rust in de tent houdt. Om je heen wervelt het van de gebeurtenissen en emoties, maar dan wel bij andere mensen. Bedenk je telkens weer dat het niet om jou gaat. In jouw leven is alles stabiel en dat wil je ook zo houden. In deze periode kom je namelijk weer een beetje tot bloei om je idealen en dromen te verwezenlijken. Gebruik alle energie die je daarvoor hebt opgespaard en verkwist het niet aan andermans sores. Die kun je toch niet oplossen.  

Waterman 

Je hebt totaal geen moeite om contact te leggen, maar tegelijkertijd laat je nooit het achterste van je tong zien. Sterker nog, als iemand jou in de ziel krijgt, heb je de neiging om verbaal hard uit te halen. Waarom doe je zo krampachtig om perfect over te komen? We zijn allemaal mensen en maken allemaal fouten. Vroeger of later zul je met jezelf in het reine moeten komen. Hoe langer je wegduikt, hoe langer het duurt voordat je schoon schip kunt maken om nieuwe avonturen aan te gaan. 

Tags

HOROSCOOPLIFESTYLEMAANDHOROSCOOPMAART

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck