Maandhoroscoop mei 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van mei!

Stier

Na wat hectische weken, keert dan eindelijk het tij. Vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling breekt een geweldige periode aan. Ook in de liefde staan de sterren goed. Het contact met vrienden en familie wordt intenser. Je krijgt een betere balans tussen werk en privé. Gelukkig krijg je in deze maand veel kansen om oude banden, die je had verwaarloosd, nog meer aan te halen. 

Tweelingen

Heb je last van stramme spieren en gewrichten? Zorg voor voldoende beweging. Doe dat wel met beleid. Als je jezelf te veel geweld aandoet, kweek je nog meer ellende. Rustige wandelingen buiten zijn meer dan prima. Houdt deze maand je mentale fitheid in de gaten. Verwerk alles wat je nog niet geheeld hebt. Bespreek het met mensen die je vertrouwt of met een professioneel hulpverlener. 

Kreeft

Heb je al jaren een vaste relatie, dan wordt die nog intenser. Je schroomt steeds minder om je meer open te stellen en je vertellen hoe je je voelt. Ben je alleen? Dan hangt er liefde in de lucht en dat gaat heel spontaan. Deze plotselinge liefde geeft je zelfvertrouwen een flinke impuls en dat had je net even nodig. Of het een perfect match is, dat moet je gewoon afwachten net als ieder ander. Geniet ervan! 

Leeuw

Jarenlang heeft je carrière op de eerste plek gestaan, maar je begint te merken dat je relatie wat tekort is gekomen. Dat gaat  niet expres, maar dat gebeurt gewoon. Je ontdekt steeds meer wat echt belangrijk is in het leven en waar je écht voldoening uit haalt. Het is een goed moment voor verdieping in je persoonlijke behoeften. Volg een opleiding, een cursus of een workshop om jezelf meer te ontwikkelen. 

Maagd

Met doorzettingsvermogen kun je heel veel bereiken! Daarin schuilt jouw succes. Focus op je dromen en doelen, dan kan er meer dan je denkt. Aan jouw inspanningen ligt het zeker niet. Het kan zijn dat je het roer om gaat gooien. Wat het ook wordt, het is een goede beslissing. Als Maagd staat je een prachtige maand te wachten, waarin alles mogelijk is. Niet alleen in de liefde, maar ook op je werk

Weegschaal

Omdat je een sterke wil hebt, kan het lastig zijn gas terug te nemen en regelmatig te ontspannen. Toch heb je dat nodig om gezond te blijven. Neem tussen je bezigheden door korte pauzes. Zorg ook voor voldoende lichaamsbeweging, juist als je het druk hebt.  Ook ontspanningsoefeningen of meditatie kunnen je helpen om in balans te blijven.  Maak er tijd voor, daar zul je jezelf op een later moment dankbaar voor zijn. 

Schorpioen

Single Schorpioen: let op! Het ziet er goed voor je uit. De kans is groot dat je een leukerd tegen het lijf loopt. Dit zou nog wel eens kunnen uitlopen op een langdurige relatie. Als je al gelukkig bent in de liefde, dan brengt een onverwachte gebeurtenis jullie dichter tot elkaar. Zorg er wel voor dat de sleur er niet in komt en plan op tijd een tripje met zijn tweeën. Dit is ook een goede periode om een studie op te pakken of van baan te wisselen. 

Boogschutter

Er hangt verandering in de lucht.  Als je je werk al een tijdje zat bent, krijg je nu de kans om je nuttiger te gaan maken. Dat kan op je huidige werkplek doordat je andere taken krijgt, of in een hele nieuwe baan. In elk geval ben je ambitieus en dat kan goed uitpakken.  Hoe enthousiaster je bent, hoe meer je recht op je doel afgaat. Dit kan niet mislukken. Het gaat je voor de wind.   

Steenbok

Accepteer en vertrouw erop dat alles gaat zoals het moet gaan. Volg je pad met heel jouw hart en dan kan je energie positief gaan stromen. Je hebt deze tijd te maken met wonderlijke gebeurtenissen die het leven een stukje makkelijker voor je maken. Vertrouw op je innerlijke kompas en dan komt het allemaal goed. Wees overtuigd van je eigen kracht en besef dat er geen goed of fout is. Alles gebeurt met een reden. 

Waterman

Rationeel als je bent, zou je niet verwachten dat ook jij bij tijd en wijle overspoeld kunt raken door prikkels van buitenaf. Voor je gezondheid en welbevinden is het raadzaam om je regelmatig rust te geven. Het helpt vooral om de natuur in te gaan.  Dat je alleen bent met je gedachtes en gevoelens en het een en ander kunt verwerken en helen. Creatief bezig zijn kan eveneens geschikt zijn. Volg je gevoel in datgene waaraan je behoefte hebt. 

Vissen

Op liefdesvlak staat je een heerlijke periode te wachten. Bestaande relaties worden in veel gevallen stabieler, vrijgezellen hebben grotere kans op een interessante ontmoeting. Relaties die te lang voort hebben gesleept, kunnen eindigen. Een van de twee kan zelfs verliefd worden op een ander. Geef jezelf of de ander de ruimte om koers te bepalen. Soms is loslaten de enige en beste oplossing. Wat overblijft, is waar je mee verder moet. 

Ram

Je carrière is niet het belangrijkste in het leven. Zolang je voldoening hebt, vind jij het allemaal prima. Toch is het goed om te beseffen dat er wat veranderingen kunnen komen op dit vlak. Wat aanvankelijk lijkt op een probleem, kan juist het begin zijn iets nieuws. Het is een onverwacht cadeautje. Daarom is het zo goed dat je weet wat je werkelijk wilt en vertrouwt op het universum dat heel goed weet wat bij je past. 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie