Maandhoroscoop mei 2023

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van mei!

Maagd

Het is een goede tijd om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen op de werkvloer aan te gaan. Je passie en creativiteit zullen niet onopgemerkt blijven. Voor je het weet, vliegen de complimentjes je om de oren. Besteed voldoende tijd aan persoonlijke groei en zelfontdekking. Dit kan helpen om inzicht te krijgen in je behoeften en verwachtingen in een romantische relatie.  

Weegschaal

In je relatie lijkt er ruimte te ontstaan voor stabiliteit en zekerheid. Je bent er misschien aan toe om een ​​meer serieuze verbintenis aan te gaan, zoals samenwonen of trouwen. Voor vrijgezelle Weegschalen is het zaak om te investeren in jezelf, zodat je in de toekomst klaar bent voor een gezonde relatie. Wat betreft de financiën: neem geen onnodige risico’s en houd je hand op de knip.  

Schorpioen

Deze maand kun je het even flink voor je kiezen krijgen, maar zoals altijd blijf je sterk in je schoenen staan. Sleutelwoord in deze turbulente periode is het creëren van balans in relaties. Let op dat je je eigen behoeftes niet verwaarloost, terwijl je de ander aan het ondersteunen en pleasen bent. Zo voorkom je ook woede-uitbarstingen als voor jou de emmer uiteindelijk toch overloopt.  

Boogschutter

Voor alle eenzame Boogschutters, geef de moed niet op. Onbeantwoorde liefdes kunnen alsnog beantwoord worden, maar er dienen zich ook nieuwe kansen en connecties aan. Maak duidelijk wat je verlangens zijn, of dat nou hartstocht, geborgenheid of gewoon een arm om je heen is. En onthoud, soms zit het geluk echt in de kleine dingen. Stel je dankbaar op en je blijft in de prijzen vallen!  

Steenbok

Je bent hard bezig geweest om een nieuwe, verbeterde versie van jezelf te worden. Daar pluk je nu de vruchten van. Je sociale leven, je relatie, je carrière, alles wat jij aanraakt, lijkt in goud te veranderen. Je zou ervan naast je schoenen gaan lopen! Gelukkig verlies je de realiteit niet snel uit het oog, want het blijft een hobbelige weg. Houd dat in je achterhoofd.  

Waterman 

De planten hebben heel wat voor je in petto. Jaag je je dromen na en doe je alleen waar je oprecht blij en gelukkig van wordt. Dan kan 2023 zomaar het beste jaar in tijden worden. Dankzij jouw discipline en scherpe blik krijg je zaken gedaan waarvan zelfs je omgeving versteld staat. Eindelijk wordt je harde werken beloond. Vier het mag een glas (alcoholvrije) bubbels.  

Vissen

Er hangt een intense en vurige energie om je heen, waarmee ja anderen betovert. Dit zou nog weleens een opwindende zomer kunnen worden! Je gezondheid is wel een punt van aandacht. Zorg ervoor dat je voldoende beweegt en gezond eet. Let op je eiwitinname, schept veel groene groenten op en vul je dieet eventueel aan met multivitaminen. Voorkomen is beter dan genezen.    

Ram

Er dreigt trouble in paradise te ontstaan als oud onverwacht toch weer naar boven komt borrelen. Laat je er niet van door de wijs brengen en praat erover met een goede vriend, vertrouwenspersoon of therapeut. Richt je blik op de toekomst, of beter nog: leef in het nu. Ook deze storm zal weer overwaaien. Deze uitdagingen helpen je om te groeien en (nog!) sterker te worden.  

Stier

 Je bent er klaar voor om de liefde te laten opbloeien in je leven, en het universum gunt je dat ook. Het is een goede tijd om je relatie naar een hoger niveau te tillen en om nieuwe mensen te ontmoeten als single. Laat alle analyses over de ‘perfecte partner’ los en luister naar je hart. Straal rust en vertrouwen uit. Dat betaalt zich dubbel en dwars terug, let maar op!  

Tweelingen

 Je zult merken dat je deze maand maar wat druk bent met jezelf en je eigen besognes. Het is echter een goede tijd om je relatie te evalueren en te bepalen wat je echt nodig hebt van een partner. Datzelfde geldt overigens voor vriendschappen, collega’s en (schoon)familie. Heb je het idee niet voor vol te worden aangezien? Wordt er een loopje met je genomen? Trek aan de bel!   

Kreeft

Krop de boel niet langer op, communicatie écht de sleutel tot een succesvolle relatie. Praat openlijk met je partner over je gevoelens en werk samen aan het oplossen van eventuele problemen. Vrijgezelle kreeften kunnen te maken krijgen met een precaire situatie, zoals de toenadering van iemand die al bezet is. Brand er je vingers niet aan, het levert alleen maar drama op.  

Leeuw

De grote voorjaarsschoonmaak beperkt zich deze lente wellicht niet tot je huis. Ook op ander gebieden mag de bezem erdoor, of dat nou op het werk is of in relaties. Het kan goed zijn dat je al langer het gevoel hebt vast te zitten en klaar te zijn voor meer avontuur en spanning. Neem geen impulsieve beslissingen, maar laat je ook zeker niet tegenhouden door je angsten.  

Tags

2023HOROSCOOPMAANDHOROSCOOPMEI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck