Maandhoroscoop november 2020

Horoscoop November|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ben je benieuwd wat jou staat te wachten in november? Lees in onze maandelijkse horoscoop wat de sterren voor jou in petto hebben.

Schorpioen 

Als het lukt, kan je maar beter op tijd opstaan om deze maand veel werk te verzetten. Je kan gerust op de langere termijn plannen. Thuis veranderen er een aantal dingen door jouw inzet. Behandel je partner gelijkwaardig, anders ligt een conflict op de loer. Plaats de behoeften van jouw gezin vóór die van jezelf en probeer te luisteren naar wat ze hebben te zeggen. Let op kansen die je kunt pakken, het lijkt erop dat er iets komt dat belangrijk voor je is. 

Boogschutter 

Geef negatieve gevoelens niet de kans om je humeur te bederven. Er komen nieuwe uitdagingen, die je in financiële opzichten wat op kunnen leveren. Op persoonlijk vlak moet je in de gaten houden dat je met je partner blijft praten. Of het nu lichte of zware gespreksonderwerpen zijn: houd elkaar op de hoogte want anders loop je elkaar mis. Neem bedenktijd voordat je nieuwe  contracten ondertekent. En blijf kijken hoe de hazen op je werk lopen. Er zijn mensen die jou proberen te gebruiken om zelf hogerop te komen. 

Steenbok 

Je kan je deze tijd wat moe en onbestemd voelen. Neem meer tijd om te rusten, want daaraan heb je nu behoefte. Eet ook gezond, zo help je je lichaam. Je financiële situatie kun je beter niet met buitenstaanders bespreken. Aasgieren ontgaat niets. Je kunt deze periode ook wat lichtgeraakt reageren. Denk eerst na voordat je wat gaat roepen, anders wordt het een netelige discussie. Als je wordt benaderd of een oude bekende of geliefde tegen het lijf loopt, bekijk dan alle plussen en minnen van hernieuwd contact. 

Waterman 

Zoek en vind de evenwicht voordat je helemaal doorschiet. Ga er eens op uit om te wandelen of kijk eens naar mediteren in je vrije tijd. Laat je gedachten echter niet té zeer zweven, want het leven speelt zich hier en nu op aarde af. Kortom, blijf realistisch. Je ontmoet een interessant iemand, die om jouw mening vraagt. Overdenk jouw antwoord van tevoren goed. En zorg dat je die zelf overbrengt, anders gaat een ander met jouw veren pronken.  

Vissen 

Probeer meer te bewegen en minder te eten. Investeringen pakken gunstig uit als je maar wel goed overweegt welke stappen je gaat zetten. Dankzij het vertrouwen van je familie en vrienden kom je zelfzekerd en doelgericht over. Een eventuele nieuwe werkgever krijgt je daardoor in het vizier. Vermijd contact met je bazen. Ze zijn afgeleid door ander werk en kunnen zich bij tegenvallende deals op jou afreageren.  

Ram 

Focus je deze periode op het beheersen van je emoties. Je hebt het druk met het hooghouden van alle bordjes, maar dat betekent niet dat je ongelimiteerd kunt mopperen. Maak je niet druk over futiliteiten tussen jou en je partner. Ruzies kunnen deze tijd eenvoudig uit de hand lopen. Mensen die prikkelbaar zijn, beïnvloeden je humeur. Laat dit niet toe, het is zonde van jouw energie. 

Stier 

Na lange tijden van oververmoeidheid en stroperigheid komt er eindelijk wat balans in je leven. Deze maand kan een beslissende wending geven aan je leven, want het is een goede periode om grote veranderingen door te zetten. Financieel is er geen wolkje aan de lucht, maar houd de hand op de knip voor mindere tijden. Help een vriend(in) die relatieproblemen heeft gerust. Maar doe het tactisch en laat je niet in hun perikelen betrekken. 

Tweeling 

Er is geluk op weg naar jou. En dat mag je vieren samen met jouw dierbaren.  Om een ander te imponeren, hoef je niet te strooien met geld. Wees gewoon jezelf, er zijn al anderen genoeg! Je familie is geneigd om je met jouw relatie te bemoeien. Maak duidelijk waar de grens ligt. Zakelijk gezien moet je een beetje oppassen. Sommige mensen proberen je voor hun karretje te spannen. 

Kreeft 

Zakenpartners leiden deze tijd niet tot succes, dat zul je zelf moeten bewerkstelligen. Toch is het pad leerzaam; je leert van de nadelen voordelen te maken. Wees niet boos op je jezelf als iemand van wie je het niet had verwacht van je profiteert: dit is de menselijke aard. Dat maakt het niet leuk, maar hoort nu eenmaal bij het leven. Probeer ook hier naar de positieve kant te kijken. 

Leeuw 

Ook deze tijd kan er wat aan de hand zijn met je gezondheid. Uit onverwachte hoek ontvang je geld en dat kun je best gebruiken. Binnen het gezin heerst harmonie. Toch blijf je onzeker over je baan. Als je die onzekerheid af weet te schudden, zul je als een feniks uit de as herrijzen. Als je erin blijft hangen, wordt het lastig om weer op de rails te komen. Dat zou zonde van je kwaliteiten zijn! 

Maagd 

Reken af met het verleden en laat herinneringen die je blijven achtervolgen voor wat ze zijn. Je denkt na over een nieuwe studie(richting) of andere baan. Stel jezelf daarvoor open, slinger je verlangen het universum in. Je zult versteld staan over hoe zaken zo draaien dat ze naar je toe gaan komen. Negeer mensen die je proberen tegen te houden bij het nemen van stappen. Doe wat jij goed vind voelen. 

Weegschaal 

Vermijd schranspartijen en kom meer in beweging om in vorm te blijven. Praat onenigheid uit, daarmee bereik je meer dan opkroppen en verongelijkt te zijn. Kijk gerust vooruit naar een nieuwe liefde of naar een nieuwe werkgever als je nu ongelukkig bent. Maar zorg dat je eerst het oude naar behoren voltooit en afrondt. Verwen jezelf en ga er op uit met een vriendin. Soms vergeet je te genieten. 

Tags

HOROSCOOPMAANDHOROSCOOPNOVEMBER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck