Maandhoroscoop november 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van november!

Schorpioen

Vertrouwen is een groot goed voor jou, maar geef anderen eens wat vaker het voordeel van de twijfel. Je zult niet teleurgesteld worden! Een bijzonder persoon uit je verleden komt de boel flink opschudden. Wat blijkt? Die persoon was uit het oog, maar niet uit jouw hart!

Boogschutter

Je staat altijd voor een ander klaar en dierbaren kunnen je wijze raad en schouder om op te huilen goed gebruiken. Maar vergeet niet: je bent geen therapeut of vuilnisbak voor andermans ellende. Zorg dat ze zelf de regie in handen nemen, anders wordt het een gebed zonder einde. Laat jouw passie en volhardendheid een inspiratie voor hen zijn.

Steenbok

Concentreer je op genieten met een grote G en lol maken! Dit heb je meer dan verdiend, Steenbok. We leven in een dure tijd, maar probeer je geldzorgen naar de achtergrond te dringen, al is het maar voor even. Het is oké om de teugels te laten vieren. Met hernieuwde energie kun je de wereld aan!

Waterman

Je hebt nu lang genoeg gewikt en gewogen. Vertrouw op je intuïtie en hak die knoop nu eens door. Er is geen goede of slechte uitkomst, zolang je intenties goed zijn. Vertrouw daarop! Het is de hoofste tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten.

Vissen

Waarom wachten tot volgend jaar als je nu ook in beweging kunt komen? Letterlijk, door eens wat vaker de fiets te pakken of de sportschool in te duiken. Maar ook figuurlijk; maak ruimte in je hoofd door je rekeningen op orde te krijgen of dat ene rotklusje nu eindelijk eens aan te pakken.

Ram

Het is een cliché, maar deze maand gaat het extra voor je op: communiceer! Met je geliefde, je baas of familie. Het zal de nodige duidelijkheid verschaffen. Ben je aan het daten, laat dan meer van jezelf zien – dat kan geen kwaad. Speel niet langer op safe, want dan kunnen er onverwachte matches ontstaan. Cupido is er klaar voor! Jij ook?

Stier

Het geluk staat deze maand in de sterren geschreven, maar je moet er wel alert op zijn en actie ondernemen. Wees niet bang om uit je comfortzone te treden en je spierballen te laten zien. Dit kan een vruchtbare uitwerking hebben op zowel vriendschap, romantiek als zakelijk gebied.

Tweeling

Neem afstand van alle drama in je leven. Het is verspilde energie. Yoga of mediteren brengt rust, maar als het beter bij je past om een wandeling te maken of naar je favoriete speellijst op Spotify te luisteren, doen! Het gaat erom dat je tijd voor jezelf creëert, zonder ruis van de buitenwereld.

Kreeft

Je hoofd loopt soms over. Er spelen op dit moment zoveel onzekere factoren dat het beter is om de pauzeknop even in te drukken. Neem geen overhaaste beslissingen, beste Kreeft, die kunnen je duur komen te staan. Je geduld zal beloond worden!

Leeuw

Probeer ongezonde patronen te doorbreken. Je hebt er de wilskracht en juiste middelen voor. Verleidingen zullen altijd op de loer liggen, maar neem de tijd om jezelf af te vragen waar je over vijf jaar wil staan. Wat houdt je tegen om de beste versie van jezelf te worden? Helemaal niets! Toch?

Maagd

Je doet je uiterste best om stappen te zetten, maar je lijkt telkens gesaboteerd te worden. Nu is de tijd om door te zetten en je dromen echt te gaan leven. Wees niet bang om een project op te starten, of het ou gaat om werk of de liefde. Nieuwe informatie zal je hierbij uitermate handig van pas komen! Durf anderen ook om hulp te vragen.

Weegschaal

Je diplomatieke talenten komen goed van pas bij een mogelijke aanvaring. Pas op voor krokodillentranen, hoe rijkelijk deze ook kunnen vloeien bij een bepaald persoon uit je omgeving. Het is allemaal nep, dat heeft het verleden al te vaak bewezen. Trek je les daaruit en anderen zullen je voorbeeld volgen.

Tags

2022HOROSCOOPLIFESTYLEMAANDHOROSCOOPNOVEMBER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck