Maandhoroscoop oktober 2020

Maandhoroscoop oktober
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Oktober is weer van start gegaan. Ben je benieuwd wat jou staat te wachten in deze herfstmaand? Lees in onze maandelijkse horoscoop wat de sterren voor jou in petto hebben.

Weegschaal

Je kunt niet tegen onenigheid en zult proberen de gulden middenweg te bewandelen. Dat geldt voor alle situaties waarin je terechtkomt. Zelfs op de werkvloer of thuis tijdens een gezellig avondje met gasten zal je er alles aan doen om de goede vrede te bewaren. Al balancerend weet je in veel gevallen de boel in de hand te houden. Dat is lovenswaardig, maar het kost je bakken met energie. Vergeet in dit hele verhaal niet jezelf: neem op tijd rust en bewaar daardoor beter je emotionele evenwicht.

Schorpioen

Als je ergens de pest in hebt, dan is het wel aan mensen die alleen rekening houden met zichzelf of mensen die zich verschuilen achter een ander. Toch is het de kunst om deze mensen – ze bestaan nu eenmaal… – niet te weren uit je bestaan. Beter gebruik je ze voor jezelf als levende voorbeelden van hoe jij je leven niet zou willen leiden. Je kunt je afvragen wat het zo in hen is dat je wérkelijk stoort. Is dat niet omdat je wellicht iets van jezelf in hen herkent?

Boogschutter

Je bent graag bezig en strooit daardoor kwistig met jouw energie. Je houdt ervan onder de mensen te zijn en vindt het niet direct fijn om ergens in je eentje opaf te gaan. Toch is het belangrijk om op gezette tijden ook zonder gezelschap van andere mensen dingen te ondernemen. Dat vergroot je zelfvertrouwen en je zelfredzaamheid. Bovendien kun je dan beter luisteren naar wat je hart je écht vertelt.

Steenbok

In deze periode doe je veel aan zelfreflectie. Er is veel gebeurd het afgelopen jaar en hoe groot of hoe klein de gebeurtenissen ook: alles verdient een plekje te krijgen. Dat kan alleen door tijdig gas terug te nemen en oude pijnen en conflicten los te laten. Vergelijk het met de bomen die nu hun bladeren langzaamaan laten vallen. Door los te laten, schep je ruimte voor nieuwe ervaringen.

Waterman

Als je het gevoel hebt dat je wordt belemmerd in jouw vrijheid dan heeft de omgeving een ‘slechte’ aan jou, Waterman! Hoe meer er beslag op je wordt gelegd, hoe harder jij weg wilt van de persoon die jou probeert te vangen. Vooral in de liefde kan dit een heikel punt worden. Probeer desondanks te praten over het beklemmende gevoel dat de ander je geeft. Op die manier krijgt hij of zij de kans om gedrag aan te passen. Houd je je ongerief voor jezelf, dan weet je dat deze relatie gedoemd is om te mislukken…

Vissen

Probeer een beetje zonniger naar het leven te kijken. Misschien valt dat, zo richting het najaar, niet direct mee. Maar heus, er zijn genoeg momenten om werkelijk van te genieten. Als het om je gezin gaat, is geen berg je te hoog om ze het beste van het beste te bieden. Maar in jouw hoofd wil het nog wel eens een beetje op hol slaan als je nadenkt over de vraag: hoe ga ik dat doen!? Advies: komt tijd, komt raad. Je zult zien dat het vanzelf marcheert.

Ram

Let een beetje op de financiën, beste Ram. Doorgaans houd je het uitgavenpatroon keurig in de gaten, maar als je de afgelopen tijd wat ruimhartiger met de bestedingen bent geweest, wordt het nu tijd om in te tomen. Helemaal voor Rammen die (al dan niet noodgedwongen) het zelfstandig ondernemerschap overwegen, is controle over de uitgaven een must. Overweeg je een carrièreswitch naar een andere branche: oriënteer je nu!

Stier

Je houdt er niet zo van als omstandigheden wat wiebelig zijn. Zekerheid, dat is waar je voor gaat. Bedenk wel dat je het leven niet van A tot Z kunt uittekenen. Houd rekening met de grilligheid die een levenspad kan hebben, anders word je een verbitterd mens. Voor jouw teken binnen de dierenriem is het juist heel verfrissend om eens buiten gebaande paden je doelen te realiseren. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Tweelingen

Relativeren is iets dat jij heel goed kunt. Door jouw gesternte ben je goed in staat om twee kanten van een zaak te belichten. Niet iedereen begrijpt dat overigens. Het kan geen kwaad om je naar anderen toe nader te verklaren, want anders word je verkeerd begrepen. In plaats van de ruimdenkende Tweeling die een helikopterview heeft, zien ze je als een wispelturige persoon. Dat zou jammer zijn, want je kunt anderen zoveel leren met jouw levenshouding.

Kreeft

Hard van buiten, zacht van binnen. Dat is de Kreeft. Achter het stevige pantser en de grote scharen, gaat een oceaan aan emoties schuil. Er is geen enkel bezwaar om dat beeld voor de buitenwereld gestand te houden, maar als er problemen zijn, is het belangrijk om wél jouw innerlijke gevoelens te tonen. Alleen dan kan er namelijk ruimte ontstaan voor begrip en daarmee: de oplossing.

Leeuw

Jouw energie kan heel aanstekelijk werken, maar mensen die op hun tandvlees lopen, voelen zich hopeloos tekortschieten als jij in de buurt bent. Je hebt er dan ook een neus voor om mensen die wat zwakker staan te wijzen op hun falen. Probeer soms eens wat sympathieker te zijn. Pas wel op voor het vileine gif van iemand die je eerder in de tang hebt gehad. Deze persoon heeft zich door je in de steek gelaten gevoeld en is dat nog niet vergeten.

Maagd

Een nieuw tijdperk is aangebroken. De Maagd die toe is aan energie tanken, kan deze periode tegemoetzien. Je rekent af met oude situaties en gevoelens, er is tijd voor nieuwe uitdagingen. Je zult versteld staan met welke energie je de komende maanden gaat bouwen aan jouw nieuwe droom. Ook in de liefde zit het goed. Iemand die je eerder dit jaar tegenkwam, blijkt misschien wel de partner voor de rest van je leven!

Tags

HOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck