Maandhoroscoop oktober 2021

Horoscoop Oktober
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van oktober!

Weegschaal

Financieel zit je in de hoek waar de klappen vallen. Blijf rustig en probeer je mogelijkheden te blijven onderzoeken. Een bekende van je haalt een streek uit die je niet bevalt. Probeer erover te praten zonder boos te worden. Als je goed naar jezelf kijkt, weet je dat je zelf ook een andere houding aan had kunnen nemen om het anders te laten verlopen. Een onverwacht bezoekje van een dierbare doet je goed!

Schorpioen

Het is een periode waarin het je voor de wind gaat. Opgewekt en nieuwsgierig naar komende uitdagingen, tuimel je door de dagen heen. Jonge Schorpioenen ontdekken nieuwe creatieve talenten in zichzelf en zijn hun vaardigheden aan het ontwikkelen. Volwassenen onder dit gesternte zijn op zoek naar nieuwe uitdagingen en vinden die in een nieuwe opleiding of baan. Let wel op dat je je niet verliest in je nieuwe ambities.

Boogschutter

Een stabiele tijd dient zich aan in je leven. De sterren laten zien dat je eindelijk, na veel omzwervingen in je privéleven of op werkgebied rust hebt gevonden. Oude wonden krijgen hierdoor de kans om te genezen en dat geeft een gevoel van nieuwe balans. Vrijgezelle Boogschutters die dachten zich nooit te willen binden: opgelet! Er komt iemand op jouw pad die jouw vastgeroeste denkbeelden opschudt.

Steenbok

Je bent een nieuwe weg ingeslagen en dat pakt heel goed uit. Zat je eerder niet op je plek (in werk of op school), je hebt je hart gevolgd en sprong in het diepe. Dat je je intuïtie hebt gevolgd, werpt zijn vruchten af en omdat je wordt gewaardeerd, stijgt je eigenwaarde met de dag. Hierdoor krijg je de kans om te laten zien wat je waard bent en die erkenning had je nodig. Houd wel je financiën in de gaten en probeer je uitgaven meer te plannen.

Waterman

Als gedreven teken binnen de dierenriem ben je soms, wat meer dan veel andere sterrenbeelden, gewend om af te dwingen wat je wilt. Dat lukt niet altijd en dat kom je deze periode tegen. Heb geduld en zoek binnen jezelf wat je kunt veranderen om je doel te verwezenlijken. Niet alles is met verstand te beredeneren of te bereiken. Een stuk gevoel leggen in datgene wat je doet, is essentieel.

Vissen

Er verschijnt een nieuwe figuur in je leven, die heel veel vreugde brengt. Hij of zij doet de pijn van afscheid en rouw wat vergeten. Al zijn die kerven op je ziel onontkoombaar, het is hoe het leven gaat. Het gezinsleven verloopt soepeltjes. Als trouwe, toegewijde partner en ouder ben je een rots in de branding voor de mensen om je heen. Misschien besef je niet altijd hoe waardevol dat is, maar het is van onbetaalbaar geluk.

Ram

Het duizelt je de laatste tijd meer dan je lief is. Soms is het net alsof alle vaste waarden die je in je leven hebt gecreëerd in een ander daglicht komen te staan. Uitspraken die je doet, worden door anderen niet altijd goed ontvangen. De kunst is om rustig te blijven en niet in een paniekerige ‘stand’ te komen. Je bent goed zoals je bent, maar soms wervelt het in de energie. Accepteer het en leun achterover. Laat dat gebeuren. Aan het einde van de dag is er vaak niets aan de hand.

Stier

Liefdevol en evenwichtig ga je door het leven. Je zachtmoedige karakter in combinatie met een ijzeren wil zorgen ervoor dat je als een betrouwbare partij bent op alle vlakken in je leven. Na een periode van zelfgekozen rust in werk ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Je zult op onderzoek uitgaan om te kijken waar je kennis kunt verrijken en gaat op zoek naar manieren om je nieuwverworven kennis te gebruiken.

Tweelingen

Romantiek hangt in de lucht. Had je ooit gedacht de liefde weer te ontmoeten? Nee? Dan kun je maar beter je ogen en je oren goed openhouden! Als geen ander weet je hoe vergankelijk het leven kan zijn, maar dat betekent niet dat je in een hoekje moet gaan zitten kniezen. Een nieuwe liefde geeft je nieuwe inzichten. Inzichten in het leven én in jezelf. Laat de avonturier in jezelf weer los en je zult enorm gaan genieten.

Kreeft

De toenemende donkerte en de vallende bladeren vallen je dit jaar wat zwaarder dan anders. Je hebt niet het gevoel dat je batterij de afgelopen tijd echt heeft kunnen opladen wegens allerlei veranderingen die je niet aan zag komen. Daar waar je je normaal gesproken niet zoveel aantrekt van de woelige baren waarin je zit, heb je meer behoefte aan een rots in de branding. Je weet die weer te vinden: kijk en voel goed in jezelf.

Leeuw

Het is hollen of stilstaan. In jouw geval dender je het liefste keihard door, maar je vergeet af en toe om de mensen om je heen ‘mee te nemen’ in de veranderingen die je nastreeft. Daar waar je eerder als goede verbinden te werk ging, zijn het nu vooral solo-acties die je uithaalt. Blijf zorgen voor goede onderlinge verhoudingen, zowel thuis als op het werk. Je weet dat je een goede visie hebt, maar kijk wat vaker met een helikopterview naar je leven.

Maagd

Je hebt het gevoel dat je in de wachtkamer zit. Je wilt wel een verandering in je leven, verfrissing van een aantal zaken maar het lijkt nog duister voor je welke kant dat op moet. Blijf vertrouwen houden in dat wat het universum voor je in petto heeft. Je kunt geen ijzer met handen breken, maar je zult zien: er wacht je een geweldig nieuwe uitdaging. Verandering van omgeving is aanstaande.

Tags

HOROSCOOPMAANDHOROSCOOPOKTOBER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck