Maandhoroscoop oktober 2022

Door: Charlotte Wijnen
30-09-2022

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van oktober!

Maagd

Je maakt je te vaak druk om niets en dat leidt tot slapeloze nachten. Probeer je af te sluiten voor onbenullige zaken en geniet van het leven. Een bos- of strandwandeling helpt om je hoofd leeg te maken. Je staat altijd klaar voor anderen, maar geef hun ook de ruimte om er voor jou te zijn. Liefde kan zich op onverwachte wijze aandienen. Wees je daarvan bewust en stel je niet op voorhand afwijzend op. Het leven is mooi, als je het de kans geeft.  

Weegschaal

Dankzij jouw inzet keert de rust telkens terug, thuis of op de werkvloer. Jouw rationele benadering van problemen is bewonderenswaardig. Realiseer je wel dat je soms iets minder bedachtzaam mag zijn. Stem deze maand gerust in als jou een origineel voorstel wordt gedaan, zonder eerst alle mitsen en maren af te wegen. Je zult zien dat dit tot aangename verrassingen kan leiden. Amor lacht je toe, dus weeg de voor- en nadelen nu eens niet af en stort je in het avontuur. Je zult versteld staan! 

Schorpioen

Je bent een fantastische partner en een geweldige collega, Schorpioen. Zowel thuis als op je werk word je waarde geschat, want je staat altijd voor de ander klaar. Maar maak je jezelf nu eindelijk eens wat gemakkelijker. Niet alles wat je doet, hoeft perfect te zijn. Laat de boel de boel en trek er vaker met jouw partner op uit. Er zal een wereld voor je opengaan. Financieel heb je boel op orde, maar dat is niet vanzelfsprekend. Houd je hand nog even op de knip.   

Boogschutter

Je bent deze maand niet te stoppen, Boogschutter. Je geniet volop van het leven en van de mensen met wie je je omringt. Het is één groot feest en dat heeft alles te maken met jouw positieve gemoedstoestand. Jouw levensvreugd leidt deze maand tot nieuwe ontmoetingen. Je maakt nieuwe vrienden en de kans dat een geliefde op jouw pad komt, is groot. Geniet en neem het zoals het komt. Financieel gaat het je deze maand voor de wind, maar je hebt weinig nodig om je uitstekend te vermaken. 

Steenbok

Vermijd die telkens terugkerende discussies, zelfs al weet je dat je gelijk hebt. Focus je nu liever op je naasten en haal in deze periode zoveel mogelijk uit het leven. De sterren staan gunstig, dus profiteer daarvan. Zakelijk dienen zich interessante kansen aan, maar vergeet de kleine lettertjes niet te lezen. Steenbokken die single zijn doen er verstandig aan zich niet halsoverkop in een nieuwe relatie te storten. Geniet van de romantiek, maar neem ook de tijd om elkaar eerst beter te leren kennen.  

Waterman

Je staat in het middelpunt van de belangstelling, Waterman, en daar geniet je van. Maar overdrijf niet, er is méér in het leven dan ‘gangmaker’ zijn op een feestje. Bovendien kun je die bijzondere persoon niet al te lang aan het lijntje houden. Bedenkt wat écht belangrijk voor je is. Op je werk word je enorm gewaardeerd, die langverwachte promotie lijkt nabij. Maar ook hier geldt: word niet overmoedig en bedenk wat je écht wilt!  Financieel heb je helemaal niets te klagen. 

Vissen

Jij hebt niet heel veel nodig om gelukkig te zijn, Vissen. Maar dat betekent niet dat je jezelf telkens weer moet wegcijferen. Maak op jouw werkplek duidelijk wat jij allemaal presteert en eis daar ook de waardering voor op – voorkom dat anderen met jouw prestaties aan de haal gaan. Die ‘strijd’ hoef je thuis gelukkig niet te voeren, want je naasten dragen je op handen. Voor de single Vissen heeft Amor een verrassing in petto. Maar wees voorzichtig, want een hart is snel gebroken.  

Ram

Complimenten, Ram! Je bent de laatste tijd minder impulsief dan mensen van je gewend zijn. Dat bleek ook goed voor je portemonnee, dus hou het nog even vol. De laatste tijd heb je veel voor anderen klaargestaan, nu is het tijd om wat meer aan jezelf en je partner te denken. Geniet deze maand van een leuke stedentrip of maak een mooie (strand)wandeling. De single Ram zoekt intimiteit, maar doet er verstandig aan zich niet halsoverkop in een amoureus avontuur te storten.  

Stier

Terwijl steeds meer mensen zich afvragen of ze de komende maanden nog financieel kunnen rondkomen, weet jij dat je huishoudboekje op orde is. Jouw zuinigheid wordt nu beloond, Stier. Je kunt zelfs eindelijk die aankoop doen waar je al zo lang tegenaan hikt of dat reisje maken. Ook in de liefde loopt alles op rolletjes, zowel in de relationele sfeer als voor single Stieren. Jouw zorgzaamheid en attente gedrag worden zeer gewaardeerd. Pas wel alert op mensen met verkeerde bedoelingen

Tweelingen

Jij hebt duidelijk iets goed te maken, Tweelingen. Je bedoelde het niet verkeerd, maar die ander voelt zich toch door jou gekwetst. Draai en niet omheen en zeg eerlijk dat het je spijt; daarmee voorkom je dat de situatie volledig uit de hand gaat lopen. Weet dat je partner achter je staat. In financieel opzicht heb je niets te klagen; alles wat je aanpakt wordt een succes. Toch is het raadzaam om die grote aankoop nog even uit te stellen.  

Kreeft

Je zit lekker in je vel en weet deze maand je onzekerheid goed te onderdrukken. Profiteer daarvoor en maak nieuwe contacten. Een nieuwe persoon kan een grote rol in je leven kunnen gaan spelen. Deze maand biedt sowieso veel kansen op het relationele vlak. Zodra je uit je schulp kruipt, zul je pas echt je enorme potentieel ontdekken. Wacht nog wel even met je voornemen om (meer) te gaan sporten. Een onschuldig ongelukje zou namelijk grote gevolgen kunnen hebben.  

Leeuw

Je staat graag in de schijnwerpers, beste Leeuw, maar het is belangrijk dat je deze maand een stapje opzij doet en de ander laat stralen. Jouw rol is om ditmaal die ander aan te moedigen en te applaudisseren. Daar krijg je uiteindelijk veel voor terug. Focus je sowieso de komende tijd wat meer op je naasten, want de afgelopen tijd ben je wel heel erg met jezelf bezig geweest. Zakelijk gaat het je voor de wind, maar blijf kritisch. Soms is een ‘gouden kans’ te mooi om waar te zijn.    

Meer DenD