Maandhoroscoop oktober 2023

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van oktober!

Weegschaal 

Jij staat bekend om je gevoel voor rechtvaardigheid en je vermogen om conflicten op te lossen. Deze maand biedt een uitgelezen kans om die eigenschappen in te zetten. Pas echter op dat je niet zo bezig bent met anderen te helpen, dat je je eigen behoeften uit het oog verliest. Vind de balans tussen zorgen voor anderen en goed voor jezelf zorgen.  

Schorpioen 

Hoewel je als Schorpioen soms wordt gezien als manipulatief en venijnig, is het belangrijk te realiseren dat deze eigenschappen vaak voortkomen uit pijn en verdriet. Ze definiëren niet jouw ware essentie of potentie. Sterker nog, als er één sterrenbeeld is dat voorbij oppervlakkige kenmerken kan kijken en de diepte kan zien, dan ben jij dat wel. De komende tijd zal dat je goed van pas komen!  

Boogschutter

Een frisse energie stroomt op dit moment je relaties binnen. Dit is hét moment om je liefdesleven een impuls te geven of elke vorm van samenwerking te laten bloeien. Blijf alert voor tegenstanders, hun beweegredenen kunnen lastig te doorgronden zijn. Bewaar je kalmte en omarm de positieve vibes in je leven. 

Steenbok

De drang om te denken dat ‘het gras aan de overkant groener is’, kan bedrieglijk zijn. Sta open voor een bredere kijk op de situatie en besef dat ware rijkdom vaak dichtbij ligt. Waardeer wat je hebt en laat je niet verblinden door illusies. Ontdek geluk en succes in het heden, zonder de toekomst uit het oog te verliezen.  

Waterman 

Je hebt een natuurlijke neiging tot dromen en fantasie, en dat komt nu goed van pas. Laat je creativiteit de vrije loop en houd je ogen open voor nieuwe avonturen. Denk eens aan een reisje of misschien zelfs een verhuizing. Volg je intuïtie en unieke kijk op de wereld, en laat je niet leiden door angst.  

Vissen

Jij hebt een aangeboren gave voor dromen en originaliteit, en deze maand is het jouw moment om te stralen. Sta open voor nieuwe avonturen. Denk eens aan een reisje of misschien zelfs een verhuizing. Durf te gaan voor wat je hart en verbeelding je ingeven en maak van deze maand een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten! 

Ram 

De liefde hangt in de lucht en je emoties draaien overuren. Grijp de kans om die onuitgesproken gevoelens aan te pakken en het verleden te laten rusten. Het is tijd om te ontdekken waar je hart écht naar verlangt en jezelf die groeikans te gunnen. Heb je ooit overwogen om die oude schoenen wél weg te doen voordat je nieuwe hebt?  

Stier

Lieve Stier, je raast nu vooruit met volle kracht. Als aards teken sta je bekend om je vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Maar vergeet niet af en toe adem te halen en een moment te nemen om het grotere plaatje te bekijken. Jouw kracht ligt in geduld en standvastigheid, maar het is ook oké om je kwetsbare kant te laten zien. Blijf vastberaden en geniet van het heden. 

Tweelingen 

Lieve Tweelingen, soms twijfel je aan de liefde. Neem de tijd om je kijk op relaties te onderzoeken en een sterke basis te leggen. Dit kan variëren van diepgaande veranderingen tot kleine aanpassingen in je huidige relatie, zoals angsten overwinnen of balans vinden. Deze periode biedt kansen om je liefdesleven te versterken en zelfvertrouwen op te bouwen.  

Kreeft

Deze maand brengt uitdagingen van verraad en verdriet met zich mee. Vertrouw op je intuïtie om onoprechte personen te ontmaskeren en laat los wat je niet dient. Hoewel het pijnlijk kan zijn, openen deze ervaringen deuren naar nieuwe kansen. Sta open voor zelfreflectie en genezing. Uiteindelijk zal de emotionele reis je sterker maken en nieuwe wegen voor groei en geluk onthullen. 

Leeuw 

De huidige planetaire uitlijning vraagt om je innerlijke kracht te gebruiken. Weet dat het niet altijd nodig is om toe te geven om populair te zijn. Luister naar je intuïtie en zeg nee wanneer dat nodig is. Let op voor manipulatie en machtsstrijd, obsessie en argwaan, evenals problemen rond jaloezie (ik bedoel, wie zou er niet jaloers zijn op jou, beste Leeuw?). 

Maagd

Deze periode staat in het teken van jouw liefdesleven. Als je merkt dat iets niet goed werkt voor jou of je partner, sta dan open voor verandering. Hoewel loslaten gezond is, is het ook belangrijk te beseffen dat het beëindigen van relaties moed vergt en niet licht moet worden opgevat. Erken je emoties en veeg niets onder het tapijt. 

Tags

MAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck