Maandhoroscoop september

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van september!

Weegschaal

Je bent wat korter aangebonden nu de dagen steeds minder lang worden. De afvallende boomblaadjes hebben een negatief effect op je gestel. Ga juist in deze periode zo veel mogelijk de deur uit. Door een frisse neus te halen, blijf je in beweging en zul je merken dat je lijf daar baat bij heeft. Klussen in de tuin is ook een goede manier om de zinnen te verzetten. Houd je uitgaven in de gaten; het geld gaat er harder uit dan dat het erin komt.

Schorpioen

Echt niet-aflatende stroom van afspraken komen op je pad. De kunst is het kaf van het koren te scheiden en voordat je ‘ja’ zegt te bepalen of het werkelijk je tijd en moeite waard is. Het is zonde om energie te verkwisten aan iets dat je weinig oplevert. Beter kusje investeren in je lichaam en goede voeding. Het najaar kan zorgen voor verkoudheden en door je dieet en lichaamsbeweging aan te passen, houd je kwaaltjes (zo lang mogelijk) buiten de deur.

Boogschutter

Je bent je draai aan het vinden. Een aantal jaren was het wat instabiel in je privéleven, waarin je voortdurend voor de vraag werd gesteld: wat wil je nu eigenlijk écht? Nu je het antwoord hebt gekregen op die vraag, kun je duidelijk je koers gaan varen. Mocht je gaan verhuizen, zorg dan wel dat je geen spullen achter laat. Dat heeft een mentale functie: ruim op waar je klaar mee bent en neem mee wat in je nieuwe leven past.

Steenbok

Een fantastische start van het nieuwe schooljaar wacht jou. Ook voor Steenbokken die zijn gewisseld van baan: een vliegend begin om aanfiets nieuws te beginnen. Oude patronen heb je doorbroken en daarmee komt er ruimte om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. Vanuit deze nieuwe basis kun je kijken hoe je het pad van je leven langzamerhand verder gaat effenen. Het is onnodig om daar geforceerd mee aan de slag te gaan: het gaat zoals het gaat.

Waterman

Je zit deze periode als het ware in ‘de wachtkamer’. Het is een tijd waarin je terug mag kijken om te zien welke leermomenten je achter de rug hebt. Doe dat niet met een gevoel van spijt of woede, maar accepteer dat je hebt gedaan wat je kon. Er is geen goed of fout. Het is wat het is. Pas als je werkelijk een zware periode te boven bent gekomen door erin te berusten, ontstaat er ruimte voor een nieuwe wending aan je leven.

Vissen

Al een tijdje aas je op een andere baan of opleiding. De sterren staan deze periode gunstig als het jouw verkenningstocht betreft. Die nieuwe uitdaging hoeft niet meteen jouw eindstation te zijn, maar beschouw het als een bouwsteentje aan het totale construct waarin je zit. Houd je gezondheid goed in de gaten, een extra shot met vitamine D zou je mee kunnen pakken om het gemis aan zonlicht te compenseren.

Maagd

Het valt tegen als je vertrouwen wordt beschaamd door mensen die je aan het hart liggen. Je had het simpelweg niet verwacht, noch aan zien komen. Hieruit kun je lering trekken: stel de verwachtingen van anderen wat naar beneden bij. Ga losser met ze om, vertel minder snel je diepste gevoelens of geheimen. Zo bouw je wat bescherming in tegen praatgrage en onbetrouwbare types.

Ram

Je maakt je wat zorgen om je partner. Vergeet daarbij moet dat je zorgen maken betrokkenheid toont, maar dat het anderzijds weinig zoden aan de dijk zet. Probeer op inhoud (waar maak je je specifiek bezorgd over?) gesprekken te voeren om aan te geven wat je bezighoudt. Dan geef je hem of haar de kans om daarop te reageren en om zelf over te gaan tot het ondernemen van actie. Een feestje neemt een onverwacht, positieve wending.

Stier

Een oude bekende duikt op en dat vind je heel erg leuk. Pas dan besef je hoe je bepaalde mensen die je gedurende je leven hebt ontmoet, hebt gemist. Koester de verleden tijd die je met die persoon hebt, maar houd de boel verder op afstand. Hoe leuk het vroeger ook was, je bent gegroeid. Er is niets mis mee om mooie ervaringen in herinneringen te houden. Proberen om het weer net zo leuk als vroeger te krijgen, is geforceerd.

Tweelingen

Als een diesel stoom je dit jaar door. Je bent lastig uit evenwicht te brengen en dat is maar goed ook. Door zelf een constante lijn aan te houden, heb je het vermogen om te schakelen als het leven en plotselinge verandering voor je in petto heeft. Je zelfverzekerdheid helpt je om hierin probleemloos je weg te vinden. Een grote investering, waarvoor je hard hebt gespaard, brengt je heel veel plezier. Je voelt wat je waard bent!

Kreeft

Met steeds meer gevoel durf je de buitenwereld te laten zien wat je bezighoudt. De anders zo gesloten Kreeft slaagt er door zijn harde pantser vaak in om ogenschijnlijk stoïcijns door het leven te gaan. Maar niets is minder waar: achter dat schild gaat een rijk gevoelsleven schuil. Door een creatieve bezigheid op te pakken, zoals schrijven of schilderen, kun je uiting geven aan je gevoelens en zullen anderen je steeds beter begrijpen.

Leeuw

Je mag dan zelfverzekerd zijn, het is niet altijd even handig om als een olifant door andermans porseleinkast te stampen. Geef een ander een beetje de ruimte om zichzelf te ontplooien, want het kan nu eenmaal niet zo zijn dat jij alle wijsheid in pacht hebt. Jouw eindeloze stroom van ideeën oogst deze periode veel bewondering van je collega’s. Daar ligt jouw kracht: plannen lanceren. Laat de uitvoering wat meer over aan anderen.

Tags

HOROSCOOPMAANDHOROSCOOPSEPTEMBER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck