Maandhoroscoop september 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van september!

Maagd

Probeer deze periode te ontspannen en te genieten, Maagd. Je maakt je vaak druk om niets, en dat weet je ook. Realiseer je ook dat je er niet alleen voor staat. Zoals jij altijd voor anderen klaarstaat, zo zijn zij er ook voor jou als dat nodig is. Je bent veel populairder dan je zelf vaak denkt. Wees dankbaar voor wat je hebt en bereid je voor op de reisjes die komen gaan. Je gaat genieten!

Weegschaal

Je bent heerlijk in balans. Je geniet van wat je hebt en je ambities zijn realistisch. Andere mensen zijn vaak jaloers op je, omdat jij ‘in control’ bent. Toch is het raadzaam om ook eens buiten gebaande banen te treden! Een gecalculeerd risico kan jou veel goeds brengen. Voor Weegschalen die vrijgezel zijn, ligt er moois in het verschiet. Durf je open te stellen en laat je verrassen door die mysterieuze onbekende.

Schorpioen

Voor anderen lijk jij het bijtertje dat niet met zich laat sollen. De buitenwereld ziet vaak niet dat jij altijd klaarstaat voor je medemens, attent en zorgzaam bent. Je bent een warm mens, Schorpioen, maar zorg ook wat beter voor jezelf. Je hebt de neiging jezelf voorbij te rennen. Neem deze periode je welverdiende rust. Geniet van die mooie reis die er zit aan te komen. Maar ook van het gezelschap van die speciale persoon.

Boogschutter

Het is alsof Amor zijn pijlen deze periode alleen op jou richt, Boogschutter. Het draait om liefde. Een nieuwe, oude of vertrouwde liefde. Jij gaat er volop van genieten en zult niet teleurgesteld worden. Je loopt waarschijnlijk met je hoofd in de wolken, maar probeer wel met beide voeten op de grond te blijven. Neem vooral geen grote financiële risico’s, want de kans bestaat dat een gok eindigt in een flop. Speel liever op safe!

Steenbok

Houd je in sociaal opzicht voorlopig maar even op de vlakte, Steenbok. Alles wat je goed bedoelt, wordt verkeerd uitgelegd. Zoek het in deze periode daarom vooral bij je naasten, want thuis krijg je wel de waardering die je toekomt. Zakelijk gaat het je overigens zeer voor de wind. De ene meevaller volgt op de andere en dat sterkt je in je zelfvertrouwen. Onverwacht bezoek brengt verrassend nieuws. Doe er je voordeel mee.

Waterman

Grijp de kansen die zich aandienen, Waterman. Dat kunnen zakelijke kansen zijn, maar ook amoureuze. Als je ervoor openstaat, zul je zeker niet teleurgesteld worden. Maar word niet overmoedig! Houd je aan de beloften die je doet, want anders krijg je later het deksel op je neus. Trek deze periode iets minder gul je portemonnee, want er liggen nog rekeningen die voldaan moeten worden. Oudere Watermannen moeten op hun gezondheid letten.

Vissen

Je wordt gewaardeerd om je creatieve vondsten, beste Vissen. Je bent origineel en weet zowel zakelijk als relationeel te verrassen. Je partner boft met jou, en dat mag best eens gezegd worden. Je voelt je de komende tijd als een vis in het water. Geniet van het succes en wees vooral niet bescheiden. Je hebt het verdient. Wacht nog even met dat reisje, want daar is het nu nog te vroeg voor.

Ram

Je bent en blijft onstuimig, Ram. Toch zit je momenteel in een relaxte flow. Je neemt het leven zoals het komt, en dat is voor een impulsieve ram zeker niet vanzelfsprekend. Geniet en leer ervan, en luister vaker naar je partner. ‘Go with the flow’ is voor jou niet vanzelfsprekend, maar inmiddels weet je dat het leven niet altijd een gevecht hoeft te zijn. Doe het financieel wel wat rustiger aan, er breken dure tijden aan.

Stier

De kans bestaat dat een oude liefde zich aandient. Of de passie opnieuw oplaait, hangt in belangrijke mate van jou af, beste Stier. Maar bezint eer ge begint, want daden hebben altijd gevolgen. Financieel heb je overigens weinig te klagen en dat doet je goed. Je houdt van zekerheid en comfort. Misschien is dit een mooie tijd om dat bijzondere pronkstuk te kopen dat je al geruime tijd op het oog hebt.

Tweeling

Stop met aarzelen en schrijf je nu eindelijk in voor die training of opleiding waar je al zo lang zin in hebt. Leergierig als je bent zul je er enorm veel plezier aan beleven en ook persoonlijke groei doormaken. De kans is overigens groot dat je hier die ene persoon leert kennen waar je al zo lang naar op zoek bent. Alle seinen staan op groen, maar hij moet het initiatief nemen, beste Tweelingen!

Kreeft

Het is ontzettend lief dat je altijd aan anderen denkt, Kreeft. Maar deze periode mag je even stilstaan bij je eigen wensen en verlangens. Je omgeving heeft daar alle begrip voor en staat nu voor jou klaar. Het komt vooral aan op jouw durf. De sterren staan gunstig dus schudt het verleden nu eindelijk eens van je af en spring met een gerust hart in het diepe. De toekomst is veel mooier dan je nu wellicht voor mogelijk houdt.

Leeuw

Je staat altijd voor anderen klaar, maar nu wordt het de hoogste tijd om even aan jezelf te denken. Maak gebruik van de zonnige dagen om te relaxen en mentaal bij te tanken. Vergeet dat huishoudboekje even, want je mag jezelf deze periode best verwennen. Pas wel op voor profiteurs, want helaas heeft niet iedereen het beste met je voor. Bijt in dat geval gerust van je af, beste Leeuw.

Tags

HOROSCOOPMAANDHOROSCOOPSEPTEMBER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck