Maarten en Michelle hebben groot nieuws! ,,Eindelijk mag het!”

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Michelle en Maarten zijn sinds ze elkaar ontmoet hebben door Boer zoekt Vrouw zó dol op elkaar, dat ze zijn gaan samenwonen. Zes maanden hebben ze pas een relatie, maar de twee konden niet wachten om vaker samen te zijn.

Druk

Afgelopen weekend is Maarten ingetrokken bij Michelle. ,,Het is een hele opluchting om eindelijk officieel samen te wonen”, vertelt Maarten op de website van het populaire programma. ,,We hadden zelf ook niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Maar al vrij snel hadden we zoiets van ‘we kunnen niet wachten tot het eindelijk mag’. Het bevalt supergoed.” Het koppel kon elkaar doordeweeks bijna nooit zien, want allebei hadden ze het druk.

Werk

Nu Maarten is verhuisd, heeft hij ook zijn werk achtergelaten. In de omgeving van het Brabantse Boekel zoekt hij een nieuwe baan, want werken in de champignonkwekerij van de familie van Michelle is geen optie. ,,We hebben vanaf het begin afgesproken dat we werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houden en graag allebei ons eigen ding blijven doen”, zegt Maarten.

Eindelijk heeft Michelle iemand die naast haar zit op de hoekbank, en tegen wie ze aan kan kruipen.

Tags

Boer zoekt vrouwMaartenMichelle

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie