Maarten van Rossem fileert K3: ‘Ook voor kinderen verschrikkelijk’

Maarten van Rossem
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ruim 1,5 miljoen kijkers hoorden gisteravond Maarten van Rossem K3 compleet afkraken. ,,Dit is verschrikkelijk, ook voor kinderzielen”, klaagde het jurylid in De Slimste Mens.

‘Schimmel op het brein’

Maarten van Rossem is duidelijk géén fan van de Belgische meidengroep en dat laat hij duidelijk merken. In de Collectieve Geheugenronde van het programma werd een videoclip van K3 getoond. De kandidaten moesten vervolgens trefwoorden halen uit het fragment.

,,Zal ik me maar van commentaar onthouden?”, zei Maarten van Rossem. Hoewel presentator Philip Freriks meteen reageerde dat de meidengroep bedoeld is voor kinderen, wil Maarten alsnog graag zijn punt maken.

,,Maar ook voor kinderzielen is dit verschrikkelijk. Dan begint de schimmel op het brein die later tot allerlei andere verschrikkelijke processen leidt.”

Strenge maatregelen

De kandidaten zijn het er niet mee eens, want K3 is bedoeld voor écht hele kleine kinderen en het bewegen en de tekst onthouden is ‘goed voor de kindergeest’.

Maar van Maarten zijn we al lang gewend dat hij ongeremd zijn mening geeft. ,,Nou die tekst, dat was nogal wat om te onthouden”, reageert hij cynisch. ,,Als ik mijn kleinzoon zou betrappen met dit liedje, dan zouden er meteen strenge maatregelen komen.”

Tags

De Slimste MensK3Maarten van Rossemuithaal

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie