Maatje te groot? Wesley Sneijder blijft zitten met mega-luxe villa

Villa Wesley
Door: Charlotte Wijnen
08-07-2021

Hoewel het nog niet afgebouwd was, zette Wesley Sneijder vorig jaar zijn mega-luxe villa op Ibiza te koop. Een prachtig optrekje waar hij veel geld mee zou kunnen verdienen, althans dat dacht hij…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

2,8 miljoen

Maar dit bleek helaas niet het geval. De villa staat na meer dan een jaar namelijk nog stééds te koop. Hij liet de woning bouwen zodat hij vlakbij Yolanthe en Xess Xava kon zijn als zij op Ibiza verbleven. Maar hij zette het alweer te koop voordat het afgebouwd was. Toch vraagt Wesley 2,8 miljoen euro voor zijn optrekje.

In 2019 probeerde hij er nog geld mee te vangen door het te verhuren. Maar omdat niemand geïnteresseerd bleek, zette hij het toch in de verkoop.

Maatje te groot?

Wesley zal vast niet begrijpen dat niemand in zijn mega-luxe villa wil wonen. Het optrekje bevindt zich namelijk op een zeer aantrekkelijke locatie. Aan de stijl van de villa kun je meteen zien waar het optrekje zich bevindt. In het interieur is namelijk veel gebruik gemaakt van wit, hout en blauw, de stijl van Ibiza.

Het optrekje is hooggelegen in het Ses Torres Talamanca gebied met uitzicht over deze zee. Maar een duik nemen in één van de zwembaden kan natuurlijk ook. Met een oppervlakte van 355 vierkante meter kun je het wel een mega-villa noemen. Maar wellicht een maatje té groot voor Wesley?

Bekijk de villa hier

Meer DenD