Machine Gun Kelly pronkt met manicure van 30.000 dollar

Door: DitjesDatjes
16-05-2022

Machine Gun Kelly heeft een blinkende entree gemaakt op de rode loper van de Billboard Music Awards. De 32-jarige rapper verscheen met nagels die voorzien waren van 880 diamanten, die in totaal 30.000 dollar waard zijn. Dit meldt Page Six.

Brittney Boyce, de eigenaresse van Nails Of LA, werkte voor deze gelegenheid samen met juwelier Jillian Sassone, om samen de bijzondere nagels voor ‘MGK’ te creëren. Boyce creëerde de afgelopen jaren al vaker een set nagels voor de zanger, die dan vaak ook aansloten bij die van zijn verloofde Megan Fox. “Ze vinden het fijn om te matchen met elkaar en het is te gek om dan iets creatiefs te bedenken waardoor ze opvallen. MGK is een van mijn favoriete klanten, omdat hij niet in hokjes denkt en graag wil opvallen door het nét even anders te doen.”

Fans van Machine Gun Kelly zijn enthousiast over zijn peperdure manicure op sociale media. “Wow! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. MGK overtreft zichzelf elke keer opnieuw, hij is een echte artiest,” schrijft een volger. Een ander zegt: “Deze man doorbreekt alle zogenaamde mode-wetten en trekt zich niks aan van de gevestigde orde. Hij geeft hiermee een podium aan anderen, die misschien nog niet het zelfvertrouwen hebben om zoiets te doen. Maar hierdoor raken ze geïnspireerd om dat wél te durven.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD