‘Madonna (61) heeft relatie met 36 jaar jongere man’

Door: Tanja Brouwer
17-12-2019

De 61-jarige Madonna is een echte mannenverslinder. Haar favoriete mannen zijn alleen niet van haar eigen leeftijd, maar tientallen jaren jonger! Page Six meldt dat haar nieuwe verovering 25 jaar oud is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Foto’s

Ahlamalik Williams en Madonna leerden elkaar kennen op het podium. Williams is namelijk een van de dansers die samenwerkt met Madonna, maar zoals recente foto’s doen verklappen is hun relatie niet enkel zakelijk. De twee staan innig verstrengeld met elkaar op de foto.

De twee zijn samen gezien op het balkon van een hotel in Miami. Op een van de foto’s heeft Williams geen shirt aan en staat hij op het balkon een sigaret te roken. Dat de twee niet alleen samen repeteren verklapte Madonna in een filmpje was ze eerder postte op haar sociale media. Daarin kroop ze dicht tegen Williams een en dronken ze champagne. Bronnen melden aan verschillende media dat Madonna en Williams al een paar maanden bij elkaar zijn. Zelf hebben ze dat nog niet bevestigd.

Exen

Tijdens haar leven heeft Madonna tientallen mannen gedatet, waaronder een paar supersterren. Ze was bijvoorbeeld jaren samen met Sean Penn en heeft ze een korte relatie gehad met Michael Jackson. Andere bekenden zijn rapper Tupac en NBA-ster Dennis Rodam. Het bleef niet alleen bij mannen, want Madonna viel ook begin jaren negentig voor Ingrid Casares.

 

Meer DenD