MAFS-Chantal vindt tóch nog match

Chantal MAFS
Door: Tanja Brouwer
11-03-2020

De meest opvallende deelnemer van Married at first Sight was de Haagse Chantal. De vrouw, die al snel ‘Wenkie’ werd genoemd om haar opvallende wenkbrauwen, kon het duidelijk niet vinden met de man waaraan ze gekoppeld was. Toch blijkt ze wel een match gevonden te hebben via het RTL-programma.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Toch uit elkaar

Echte liefde is het niet, maar echte vriendschap wel. Met een aantal andere deelnemers van het afgelopen seizoen heeft ze namelijk een goede band opgebouwd. Op Facebook deelt ze een aantal foto’s met onder meer Sanne, die in eerste instantie getrouwd bleef met Thierry. Vlak na de opnames besloot het koppel toch uit elkaar te gaan. Gelukkig hebben de vrouwen elkaar en kunnen ze samen op zoek gaan naar nieuwe mannen met wie ze wél gelukkig kunnen zijn.

Voor de ex-man van Chantal, Henk, is het toch nog goed gekomen. Terwijl Chantal nog steeds single is, heeft Henk een leuke vrouw ontmoet met wie hij al enkele tijd aan het daten is. Kijkers vonden Henk in Married at first Sight erg sympathiek en vonden het sneu voor hem dat hij aan Chantal werd gekoppeld, want de Haagse vrouw had geen goed woord over voor de hobbyzanger.

 

Meer DenD