MAFS-Danny over daten met Martien: ‘Dat zie ik wel zitten’

Door: Charlotte Wijnen
28-11-2021

Martien Meiland vertelde eerder deze maand dat hij een oogje heeft op Danny uit Married First Sight. Eerder dit jaar hadden ze een gezellige date, en Martien ziet een tweede date wel zitten. Danny vertelt nu hoe het precies zit tussen de twee…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Martien heeft oogje op Danny

Martien vertelde dat hij die speciale date met Danny niet uit zijn hoofd kan krijgen. ,,We gingen gezellig wat drinken, en ik dacht: misschien is hij écht leuk. Ik vind hem echt een heel leuke jongen”, zei hij in weekblad Weekend.

En hoewel de date al wat eerder dit jaar plaatsvond, hebben de twee nog altijd contact. Martien vierde onlangs zijn zestigste verjaardag, waar Danny ook aanwezig was. Waarom het nog niets is geworden, weet Martien ook niet. ,,Dat komt misschien nog wel. Na mijn verjaardag ging iedereen gewoon weer naar huis, hij bleef niet nee. We zien wel hoe het loopt.”

Op tweede date

Danny zegt in gesprek met Shownieuws dat hij blij verrast is over wat hij in de media las. ,,Ik heb in de media vernomen dat hij een tweede date wil met een lunch in Noordwijk aan het strand. Maar ik heb nog geen uitnodiging gezien”, vertelt Danny, die kennelijk nog niet wist dat Martien een oogje op hem heeft. ,,Ik vind het een compliment dat hij dit heeft durven te zeggen in de media, omdat hij een vrij gesloten persoon is.”

Maar hoe denkt Danny over een tweede date? ,,Ik weet dat Martien nu nog heel druk is. Maar misschien in het nieuwe jaar als hij meer tijd heeft”, legt hij uit. ,,Maar we hebben zeker contact en appen met elkaar.”

Meer DenD