MAFS-expert Eveline Stallaart in het ziekenhuis

MAFS-expert in ziekenhuis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eveline Stallaart, die we kennen als expert in het populaire programma Married at First Sight, vertelt waarom ze de afgelopen tijd afwezig was. ,,Ik lag in het ziekenhuis.”

Eveline Stallaart doet een heftige onthulling op Instagram. ,,En toen lag ik ineens in het ziekenhuis met een pittige longontsteking”, begint ze haar verhaal. ,,Misschien hebben jullie gemerkt dat ik even van de radar was. De pas op de plaats die ik laatst aangaf te moeten maken kwam al wat te laat.”

Longontsteking

Eveline voelde de afgelopen tijd al dat het niet goed met haar ging. ,,Met als uitsmijter de longontsteking. Een harde noodstop van mijn lijf. Toen móest ik wel 2,5 week niks anders dan rusten, ik kon ook letterlijk niks anders, daar zorgde m’n lijf wel voor.”

Harde leerschool

De longontsteking was een harde leerschool, vervolgt Eveline. ,,Maar wel eentje waar ik goed naar ga luisteren: Meer NEE zeggen, dat moet ik beter gaan leren en altijd naar mijn lichaam luisteren! Niet even een paracetamolletje en gaan, dat kan je een paar dagen doen maar geen weken…”

Opbouwen

Inmiddels gaat het gelukkig weer beter met Eveline. ,,En ga ik rustig aan opbouwen met werken. En het fijne is ik heb er weer helemaal zin in! Fris en fruitig terug de wereld in, met extra wijze lessen op zak en weer sterk om mensen te kunnen helpen.”

Tags

EVELINE STALLAARTMARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck