MAFS-huwelijk Sander en Astrid voorbij? ‘Gespot met een ander’

MAFS huwelijk Sander en Astrid lijkt over
Door: Charlotte Wijnen
25-04-2022

Voor Sander en Astrid leek het erop of eronder. Na de samenwoonfase hebben ze gekozen voor een time-out om over het huwelijk na te denken. Maar nu lijkt Sander verklapt te hebben dat het huwelijk op de klippen loopt, want hij werd afgelopen weekend gespot met een andere vrouw.

Sander en Astrid waren vanaf dag één onafscheidelijk en leken dé perfecte match. Als zij niet getrouwd zouden blijven, dan wisten kijkers het niet meer. Toch werden de scheurtjes ook in hun huwelijk steeds meer zichtbaar, zo zagen we in de vorige afleveringen.

Time-out

In de vorige aflevering zagen we dat het koppel na de samenwoonfase kiest voor een time-out. Ze willen apart van elkaar nadenken over het huwelijk.

,,We hebben het gezellig, we hebben het leuk. Maar ik voel niet echt de vonk overslaan”, uitte Sander zijn zorgen. ,,Ik voel niet echt die kriebels in mijn buik. Zoals het er nu uitziet denk ik ook niet dat dat nog gaat komen. Het is even afwachten, maar ik maak me er wel een beetje zorgen om.”

Toch blijven de experts in de match geloven. Zij noemen Sander en Astrid nog altijd een ‘droomkoppel’ en is het huwelijk gewoon een ‘enorme serieuze business’. Ook Astrid leek er nog in te geloven: zij stelde dat hun liefde ook weer zou kunnen groeien tijdens de time-out.

Op date met een andere vrouw?

Maar afgelopen weekend werd Sander plotseling gespot met een andere vrouw. ,,Hij liep zojuist in Valkenburg met een andere dame”, meldt showbizzkanaal RealityFbi in Instagram Stories, waarbij ook een foto wordt gedeeld. ,,Lijkt erop, dat zijn huwelijk geen stand heeft gehouden.”

Meer DenD