MAFS-koppel haalt keihard uit naar de experts

MAFS-koppel haalt uit naar experts
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is hommeles achter de schermen bij Married at First Sight. Na alle kritiek zijn er al twee experts opgestapt en nu doet ook een koppel een boekje open over het programma.

Sonny en Dylan, die in seizoen 7 van Married at First Sight te zien waren, zijn een van de weinige koppels die getrouwd zijn gebleven. Hoewel de twee mannen dolblij zijn dat ze elkaar door het programma hebben gevonden, zijn ze het wel eens met de kritiek van de afgelopen weken.

‘Zakken vullen’

Experts Patrick van Veen en Radboud Visser zijn opgestapt omdat volgens hen het proces van matchen niet plezierig verliep, maar volgens Sonny gaat het al jaren op dezelfde manier. ,,Jarenlang, seizoen na seizoen, hebben ze er niets over gezegd, ik denk om hun zakken te vullen, en nu er commentaar is zeggen ze ineens: ‘ho eens’. Ik vind dat niet eerlijk”, zegt Sonny in gesprek met weekblad Party.

‘Het boeit ze niet’

Presentator Carlo Boszhard beweert dat de deelnemers van MAFS goed begeleid worden, maar volgens Sonny klopt daar niets van. ,,Van seksuologe Eveline Stallaart horen wij af en toe nog weleens wat. Maar van de andere drie experts, Patrick van Veen, Radboud Visser en Liselotte Visser, heeft niemand ons ooit gebeld, iets laten horen, interesse getoond”, onthult Sonny. ,,Ik heb ze al bijna anderhalf jaar niet gehoord of gezien. Ergens snap ik ze wel, want als ZZP’er word je natuurlijk per uur betaald, dus het boeit ze verder niet.”

Hulp

De afleveringen komen pas op televisie wanneer de opnames al maanden achter de rug zijn. En juist op het moment dat het op televisie verschijnt, hebben deelnemers volgens Sonny hulp nodig. ,,Pas in januari 2022 begonnen de afleveringen en die duurden tot midden mei. In al die maanden was er niemand van de experts voor ons als wij hulp nodig hadden.”

Tags

MAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck