MAFS-Rowan ‘verklapt’ huwelijksstatus

MAFS Rowan verklapt huwelijksstatus
Door: Charlotte Wijnen
25-04-2022

Rowan en Astleigh worden met de week hechter. Aflevering na aflevering wordt duidelijk dat de twee op alle vlakken met elkaar matchen en dat de experts goed werk hebben verricht. Maar op de foto die Rowan vandaag op Instagram heeft gedeeld, is iets opgevallen. Want waar is haar prachtige trouwring ineens gebleven?

Het huwelijk tussen Rowan en Astleigh lijkt in de afgelopen afleveringen van Married at First Sight nog op rolletjes te lopen. Ze voelen al snel een diepe connectie met elkaar en ook tijdens de samenwoonfase lijken er geen scheurtjes zichtbaar te worden.

‘Geen zorgen’

Het koppel belt zelfs één van de experts om te vragen of het wel normaal is dat ze nooit een discussie met elkaar voeren. Hun huwelijk lijkt bijna te mooi om waar te zijn. ,,Is het niet de bedoeling dat we een keer een discussie of iets krijgen?”, vroeg Rowan zich hardop af.

Maar expert Eveline verzekerde de twee dat ze zich echt geen zorgen hoeven te maken. Ze laten elkaar in hun waarde en een discussie zal er heus een keer komen. ,,Zie het als iets positiefs”, benadrukte de expert.

Waar is de trouwring?

Kijkers wisten het zeker: dit huwelijk moet wel slagen. Het zou dan ook ineens een grote schok zijn wanneer later blijkt dat de twee hebben besloten te gaan scheiden. Maar een foto die Rowan heeft gedeeld op Instagram lijkt erop te wijzen dat ook dit huwelijk geen stand heeft gehouden.

In de afleveringen van Married at First Sight heeft Rowan altijd haar trouwring om haar vinger en vandaag wordt duidelijk dat ze de ring niet draagt. Verklapt ze hiermee dat zij en Astleigh toch besloten hebben om te scheiden?

Meer DenD