Mag André Hazes zoontje niet meer zien van Monique?

Ruzie Andre en Monique
Door: Charlotte Wijnen
11-08-2021

Hoewel André Hazes en Monique Westenberg na de breuk nog altijd goed met elkaar overweg konden, lijkt de band nu zó bekoeld te zijn dat André zijn zoontje Dré niet meer ziet. ,,Er is een megaruzie ontstaan.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sarah mag Dré nog steeds niet zien

Omdat ze samen een zoontje hebben, hadden de twee nog een goede band met elkaar. Althans, dat zei André. ,,Ik zie mijn zoon drie keer per week. Mensen weten echt niet hoe goed de band tussen mij en Moon nu is”, zei de zanger eerder.

Dat André zijn zoontje een aantal maanden geleden nog drie keer per week zag, lijkt tegenwoordig niet meer aan de orde. André is weer actief op social media maar daar zien we alleen zijn vriendin Sarah en moeder Rachel voorbijkomen. En Rachel en Sarah mogen kleine Dré nog altijd niet zien van Monique.

Monique houdt de deur dicht

En nu lijkt er iets voorgevallen te zijn, want ineens volgt André Monique niet meer op Instagram. Wat de reden daarvan is, is nog onduidelijk. Maar influencer Yvonne Coldeweijer heeft van een bron die dichtbij het stel staat vernomen dat André zijn zoontje niet meer ziet.

Zo zou Monique een omgangsregeling willen laten vastleggen. ,,Monique heeft van de een op andere dag besloten dat er op dit moment geen omgang plaatsvindt, zonder dat er eerst van alles bij de notaris is vastgesteld”, vertelt Yvonne in haar Youtube-video. ,,Tot die tijd houdt ze de deur dicht.”

Megaruzie

Iets wat André niet verwachtte. ,,Hij dacht, ik geef ze geld en een dak boven hun hoofd. Ik ga lekker dertien keer achter elkaar op vakantie en kom binnenvallen wanneer ik wil, want ik betaal toch alles”, aldus Yvonne. ,,En ineens is Monique er helemaal klaar mee. Er is schijnbaar zo’n bom ontploft dat er een megaruzie is ontstaan.”

Meer DenD