Makelaar Chateau Marillaux bekommert zich ook om Noordwijkse villa

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het succes van de verkoop van Chateau Marillaux smaakt bij de Meilandjes naar meer. Ze nemen dezelfde makelaar in de arm om de villa te verkopen…

De Meilandjes lijken blij te zijn met de diensten van hun vloggende makelaar. Vorige week werd bekend dat de Meilandjes hun chateau in Frankrijk hadden verkocht. De televisiefamilie heeft nog een object dat verkocht moet worden, namelijk hun villa in Noordwijk. De vraagprijs voor de villa is bijna €3 miljoen. De familie wil graag dezelfde makelaar inschakelen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Binnen drie weken
Het is de makelaar gelukt om Chateau Marillaux binnen drie weken te verkopen. Tijdens en na de bezichtigingen hielden de makelaars alle Meiland-fans op de hoogte via een vlog. Martien Meiland vindt de verkoop niet alleen leuk voor het geld: ,,Het is aangekocht door een familie. Een vader, moeder en die hebben drie dochters en twee daarvan met hun mannen gaan daar met de kleinkinderen in ons chateau wonen.”

Lastige klus
De verkoop van het chateau was lange tijd een zeer lastige klus. Het chateau stond oorspronkelijk te koop van €1,25 miljoen, maar de vraagprijs zakte uiteindelijk naar iets minder dan €800.000. Op een bepaald punt was er wel een koper, maar die is toen afgehaakt. Of er bij de villa ook actief gevlogd gaat worden, dat valt nog te bezien.

Tags

CHATEAUCHATEAU MARILLAUXFAMILIE MEILANDMAKELAARMARTIEN MEILANDMEILANDJESNOORDWIJKVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck