Maken Olcay en Ruud straks MEGA klapper?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben onlangs een enorm grachtenpand in Amsterdam gekocht, iets wat bijna niemand weet. Inmiddels is het optrekje gerenoveerd tot een prachtige woning. Gaan ze hier binnenkort naartoe verhuizen, óf doen ze aan het bekende ‘house flipping’?

Olcay en Ruud hebben onlangs een grachtenpand gekocht voor 850.000 euro en namen er een hypotheek op van 1,25 miljoen euro, meldt BekendeBuren. Het optrekje zou te koop hebben gestaan voor een vraagprijs van 900.000 euro, dus Olcay en Ruud zouden goed hebben onderhandeld.

Winst van 800.000 euro?

Toen ze het optrekje kochten was er genoeg werk aan de winkel, want het moest van bedrijfsruimte omgebouwd worden naar een woonruimte. En dat is ze gelukt, want op de foto’s die BekendeBuren deelt is te zien hoe het optrekje is omgetoverd tot een prachtige woning.

Hoewel het erop lijkt dat Olcay en Ruud het pand hebben gekocht om er zelf te gaan wonen, is het ook mogelijk dat de twee aan ‘house flipping’ doen. Volgens geruchten staat het namelijk in de verkoop voor ongeveer twee miljoen euro. Mochten ze het voor die prijs verkopen, dan maken ze een mega winst van bijna 800.000 euro.

Kijk HIER binnen in de woning

Tags

OLCAY GULSENRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck