Maleisische koning deelt zelf hamburgers en frietjes uit

Door: DitjesDatjes
25-02-2020

De Maleisische koning, sultan Abdullah, kan zo aan de slag bij McDonald’s. Dat toonde hij dinsdag bij de poort van het koninklijk paleis Istana Negara. De koning kwam daar drankjes en ‘happy meals’ brengen voor de wachtende media. “Een klein gebaar”, noemde de Yang di-Pertuan Agong, de koning, het uitdelen van de maaltijden.

De media staan voor het paleishek om verslag te doen van de regeringscrisis die maandag ontstond door het plotselinge aftreden van premier Mahathir Mohamad. “Ik ben bezorgd, maar wees geduldig. Laat mij mijn plicht doen. Ik hoop dat we de beste oplossing voor het land zullen vinden”, zei de koning bij zijn uitstapje.

De koninklijke zorg voor de media is goed voor de fastfoodketens in de nabijheid van het paleis. Maandag had hij namelijk zijn eerste secretaris en diens medewerkers al naar het hek gestuurd nadat een royale bestelling was gedaan bij Kentucky Fried Chicken.

 

BUZZR

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen