‘Man Adele stuurde stiekeme berichtjes naar ex’

Door: Tanja Brouwer
06-05-2019

Muziekliefhebbers kunnen zich verheugen op het volgende album van Adele, want de kans bestaat dat daar prachtige nummers over scheidingen en liefdesverdriet opstaan. De zangeres maakte onlangs bekend te scheiden van haar man Simon Konecki, met wie ze samen één zoon heeft. De reden was tot nu nog onbekend, maar er wordt steeds meer duidelijk.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kerstmis

Simon zou namelijk al rond Kerstmis contact hebben gezocht met zijn ex-vriendin Clary Collicutt, met wie hij een zoon heeft. De twee kennen elkaar al jaren, want Clary was het buurmeisje van Simon. Samen groeide ze op in East Sussex, waar ze ook verliefd werden. Hoewel ze al jaren uit elkaar zijn, heeft Simon Clary blijkbaar nog niet los kunnen laten. Hij wenste haar niet alleen ‘Vrolijk kerstfeest’, maar feliciteerde haar ook in februari met haar verjaardag. De vraag is of Clary ook zit te wachten op nieuw contact met Simon, want zij vond na de break-up een nieuwe man en zette een succesvol bedrijf op in personal styling.

Verhuizen

Nu het hoge woord eruit is, is Adele van plan te verhuizen. Samen met haar zoon verhuist ze weer terug naar London, waar ze tijdelijk intrekt in de woning van Jennifer Lawrence. Hoewel Adele waarschijnlijk geen zorgen heeft over geld, is de scheiding ook een financiële klap. Waarschijnlijk moet zij namelijk de helft van haar vermogen afstaan aan Simon.

Meer DenD