Man beweert: ‘Ik ben liefdesbaby van Charles en Camilla’

Charles en Camilla
Door: Tanja Brouwer
28-01-2020

Prins Charles en zijn vrouw Camilla Parker-Bowles hebben geen kinderen samen. Maar nu is er een Britse man die beweert hun liefdesbaby te zijn. Simon Dorante-Day is zo zeker van zijn zaak dat hij naar de rechter stapt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Oma werkte voor Koningin

De 53-jarige Brit is geboren in 1966 en woont tegenwoordig Queensland (Australië) maar werd geboren in Portsmouth. De man is toen hij anderhalf jaar oud was geadopteerd door het Britse koppel Karen en David Day. Volgens hem heeft de destijds achttienjarige Camilla Shand hem voor adoptie opgegeven.
,,Mijn grootmoeder, die voor de Koningin werkte, heeft me meerdere malen verteld dat ik de zoon ben van Camilla en Charles”, zegt de man tegen New Idea.

Simon wil nu dat Charles en Camilla erkennen dat hij hun zoon is en is naar de rechter gestapt. ,,Het is zeker een grote stap die ik neem. Maar ik heb een antwoord nodig.”

Schandalen in familie

Als blijkt dat Simon inderdaad de zoon is van Charles en Camilla, is dat het derde schandaal binnen het Britse koningshuis in de afgelopen maanden. Prins Andrew ligt flink onder vuur door zijn vermeende betrokkenheid bij de seksfeestjes van Jeffrey Epstein en prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben hun koninklijke taken opgegeven voor een bestaan buiten Engeland.

 

Meer DenD