Man Bibian Mentel reageert op het overlijden van zijn vrouw

Bibian Mentel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, heeft in een uitgebreid bericht gereageerd op haar overlijden. Gisteren moesten hij en zijn familie afscheid nemen van Bibian, die op 48-jarige leeftijd overleed.

De paralympische snowboardkampioene leed al lang aan kanker. Begin maart werd er bekend gemaakt dat Mentel uitzaaiingen in haar hersenen had, waardoor genezing volgens haar artsen onmogelijk was. 

Trots

Bibian overleed gisteren in het bijzijn van haar familie. Vandaag reageert haar man Edwin Spee via Instagram op haar overleden. ,, Verdrietig maar trots!! Met veel verdriet moet ik afscheid nemen van mijn mooie vrouw, lieve vriendin, beste maatje en de vrouw die mij leerde waar het echt om gaat in het leven. Ondanks Corona en dat ze daardoor sinds 1 maart 2020 geen werk meer had, ondanks het feit dat ze wist dat ze haar laatste jaar leefde en we door de lockdown maar weinig konden ondernemen maakte Bibian van elke dag toch weer een feestje”, schrijft Edwin.

Hij gaat verder. ,,Tot de laatste minuut was haar prachtige lach onverwoestbaar en was ze instaat de mensen om haar heen liefde te geven. Ondanks dat Bibian stervende was behoren de laatste weken tot de mooiste weken van mijn leven. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie berichten. Ik ben trots dat zij zoveel mensen heeft weten te raken en heb Bibian beloofd om haar boodschap te blijven verspreiden. Verzamel herinneringen ipv bezittingen!! En ben ajb een beetje lief voor elkaar.”

Tags

BIBIAN MENTELEDWIN SPEEOVERLEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck