Man Bibian Mentel weer gelukkig in de liefde

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Edwin Spee, de man van de overleden snowboardster Bibian Mentel, heeft een nieuwe vriendin. Op Instagram deelt Spee het nieuws door middel van een uitgebreide post, waarin hij ook zijn overleden vrouw eert.

Nieuwe liefde

,,Liefde is…. onvoorspelbaar. Geluk en verdriet, lachen en huilen, stilstaan en doorgaan, hard en zacht, samen zijn en je missen”, schrijft Edwin onder een foto waarop hij Bibian kust. Daarna plaatst hij een foto met zijn nieuwe liefde, Mandy. ,,Als de liefde van je leven door de dood uit het leven wordt gegrepen dan sterft er ook een deel van jou en is je hart zo gebroken dat je denkt dat het nooit meer te repareren valt.”

Toch ontmoette Spee enkele weken geleden Mandy, wat vanaf het eerste moment vertrouwd voelde, zo schrijft hij. Ook hun kinderen, Bella, Laila en Julian, hadden direct een goede klik met Mandy. ,,Ze zal jou nooit kunnen vervangen, ik zal jou nooit vergeten en ik mis je nog steeds elke dag maar m’n hart durft weer te lachen. Ik had haar zo graag aan je voorgesteld en weet zeker dat ook jullie gelijk een klik zouden hebben met elkaar.”

Steun van familie Bibian

Spee schrijft dat de moeder, kinderen en vriendinnen van Bibian enorm blij voor hem zijn. ,,Ik ga verder lieve schat, ik mis je verschrikkelijk maar ik geniet van het leven. Ik ga verder maar neem jou voor altijd met me mee.”

In maart overleed Bibian Mentel aan de gevolgen van botkanker. Ze was drievoudig paralympisch kampioen snowboarden en viervoudig para-wereldkampioen.

BuzzE

Tags

BIBIAN MENTELEDWIN SPEENIEUWE LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck