Man dreigt met aanklacht tegen Dr. Phil na aanrijding

Door: Tanja Brouwer
23-10-2017

Tv-psycholoog Dr. Phil McGraw reed afgelopen vrijdag een skateboarder aan die overstak op het zebrapad. Volgens de man negeerde Dr. Phil het stopbord. Ook kwam hij  de auto niet uit en vroeg hij ook niet naar zijn naam. Daarnaast bleef de psycholoog volgens de skateboarder niet wachten totdat de politie arriveerde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verwondingen

De man dreigt nu om Dr. Phil aan te klagen. Hij beweert dat hij last heeft van zijn schouder en been en dat hij daardoor twee dagen niet kon werken. Eerder nog zei hij dat er niks met hem aan de hand was.
In een eerste Instagrampost bij een foto van schadeformulieren van de politie schrijft de skateboarder: “Dr. Phil heeft mij vanmorgen aangereden met zijn auto. Ik heb een formulier ingevuld van de politie en mijn verwondingen doorgegeven. Ik ga contact opnemen met TMZ” 

In een volgend bericht die gericht is aan Dr. Phil zegt hij: “Bedankt Dr. Phil. Het voelde geweldig om door jouw Mercedes geraakt te worden. Nu mis ik twee dagen werk. Aankomende maandag spreek ik met mijn advocaat. Deze zaak kan ik 100% winnen omdat Dr. Phil een stopbord negeerde en op een verkeerde baan reed.” 

Bij de tekst staat een foto van een ziekenhuiskamer. Ondertussen heeft hij zijn Instagramaccount afgeschermd.

Inhaalmanoeuvre

De politie van Los Angeles laat nieuwsplatform TMZ weten dat Dr. PHil vrijdag net de parkeerplaats bij de Universal Studios had verlaten toen hij het gas intrapte om een bestelbusje in te halen. Tijdens die manoeuvre botste hij met zijn mercedes tegen een skateboarder op terwijl hij de straat overstak via een oversteekplaats.

Via zijn woordvoerder laat Dr. Phil McGraw het volgende weten:  “Dr. Phil heeft gesproken met de heer in kwestie ten tijde van het ongeluk en hem werd verzekerd dat alles goed ging. Mocht de politie vragen hebben, dan werkt hij uiteraard graag mee. Hij gelooft dat hij geen overtreding heeft begaan.”

 

 

Meer DenD