Man John de Bever biecht op: ‘Gescheiden levens’

John leeft gescheiden van zijn man
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kees Stevens, de man van John de Bever, biecht op dat John en hij gescheiden levens hebben. Zo gaan ze in aparte auto’s op pad én hebben ze beiden een eigen kleedkamer…

Het valt steeds meer fans op dat Kees Stevens de afgelopen tijd zónder John de Bever naar premières gaat. En dat klopt, vertelt Kees in gesprek met weekblad Party. ,,Nu met de reallifesoap doen we de hele week echt alles samen en daarom ga ik in de weekenden niet altijd meer mee als John ergens moet optreden. John blijft op zijn beurt liever thuis als hij zaterdag en zondag gezongen heeft en er op maandag een première is”, legt Kees uit.

Aparte kleedkamers

Vinden fans dat niet raar? ,,Nee”, antwoordt Kees. ,,Wat ze wel gek vinden, is dat John en ik in Rotterdam Ahoy, waar wij vorig jaar met De Bevers LIVE stonden, en nu ook bij onze theatertour De Bevers Dichtbij, ieder een eigen kleedkamer hebben.”

Aparte auto’s

Kees gaat altijd al aan het begin van de middag naar het theater om een praatje te maken met de mensen die er werken. John doet dit niet. Ze gaan dan ook in aparte auto’s naar het theater toe. ,,John komt ’s middags rond een uur of drie, vier bij het theater aan en wil een bank in zijn kleedkamer, waar hij op gaat slapen. Er is niemand die de kleedkamer van John binnengaat. Bij mij doen ze dat wel.”

Kibbelen

Hoewel John en Kees dus niet alles samen doen, is er absoluut niks aan de hand tussen de twee. In april vieren ze dan ook gewoon hun 15-jarig huwelijksjubileum. ,,John en ik kunnen geen dag zonder elkaar. Ik moet er ook echt niet aan denken. Alleen wij moeten wel blijven kibbelen. Als we dat niet meer doen, gaat het niet goed, haha”, lacht Kees.

Tags

JOHN DE BEVERKEES STEVENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck