Man John de Bever in paniek: ‘Dit gaat fout’

Man John de Bever in paniek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kees Stevens, de man en manager van John de Bever, is in paniek geraakt. Hij heeft onlangs een haartransplantatie ondergaan, maar zondagnacht viel zijn haar ineens weer uit. ,,Ik dacht: dit gaat helemaal fout.”

Na veel wikken en wegen besloot Kees eerder deze maand een haartransplantatie te ondergaan. Waarom? ,,Je kijkt nooit achter op je hoofd, maar tijdens het kijken naar het eerste seizoen van ‘De Bevers’ zag ik op een gegeven moment van die inhammen aan beide kanten van mijn hoofd”, vertelt Kees in gesprek met weekblad Party. ,,Toen ik daar op internet over las dat dit het teken is van een terugtrekkende haargrens, schrok ik wel. Volgens mij word ik kaal, dacht ik.”

Flauwvallen

In eerste instantie ruilde Kees zijn gel om voor wax. Maar toen hem dat niet het gewenste resultaat gaf, besloot hij toch op gesprek te gaan bij Transhair in Vlijmen, waar hij de ingreep heeft ondergaan. ,,Maar ja, ik heb natuurlijk naaldangst. Ik viel al bijna flauw toen ik op voorgesprek ging.”

‘Ik vond het verschrikkelijk’

John zei van te voren nog dat Kees de haartransplantatie niet moest doen, maar Kees koos er toch voor om de behandeling te ondergaan. Inmiddels is het achter de rug, en het viel hem niet mee. ,,Ik vond het verschrikkelijk”, vertelt Kees. ,,Ik heb ontzettend gehuild toen ze aan het begin van de haartransplantatie mijn hoofd kaal gingen scheren. Ik vond dat zó raar. Ik kon alleen maar denken: Kees is weg.”

Paniek

En net toen Kees een beetje bekomen was van de schrik, werd hij zondagnacht in flinke paniek wakker. ,,Ik werd ’s nachts wakker en ik dacht: dit gaat helemaal fout”, vertelt Kees in gesprek met Shownieuws. ,,Ik heb die dokter ’s nachts via Instagram gebeld en die zei: ‘Wat is er aan de hand?!’ Ik zei: ‘Mijn haar is aan het uitvallen!”’

Gelukkig zei de dokter dat dat hartstikke normaal is. ,,Dus ik word nog een keer kaal, en dan duurt het een halfjaar tot driekwart jaar tot het weer gaat groeien en dat blijft. Mijn inhammen zijn al weg”, aldus Kees enthousiast.

Tags

John de BeverKees Stevens

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie